Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
holland2 opel vectra B Dębica | 2009-08-04 22:32:45
No i włąśnie zaczęli się wypowiadać mądrzejsi..... P.S. Centralnie "wisi" mi to czy ktoś to będzie chciał kupić czy nie. Wyraźnie napisałem że znam problem i kilkakrotnie został załatwiony prostym urządzeniem którego ani nie wytwarzam ani nie sprzedaję. Chciałem tylko pomóc i mniej więcej opisać sposób "oszukania" czujnika ciśnienia. Założyciel wątku wspomniał że ma "firmowy" emulator więc może panie homer171 zamiast wypisywać brednie i czepiać się akurat tego co napisałem ruszysz swoją przemądrzałą "głowę" i postarasz się wyjaśnić ten problem i pomożesz koledze co??? P.S2. Właśnie obejrzałem ten emulator do którego panie homer171 nie umiałeś podać dokładnego linka i stwierdzam że działa identycznie jak to urządzenie o ktorym pisałem więc chyba nie wymyślam cudów... pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: holland2 dnia 2009-08-04 22:39:31 ] |
dundas33 lodz | 2009-08-05 09:39:27 witam jak juz wczesniej pisalem mam juz zalozony emulator firmy A.E.B ale on nie zdaje egzaminu w tym aucie sugerujeci emulator firmy ac dzwonilem do tej firmy rozmawialem z technikami tej firmy owszem powiedzieli ze ich emulator obsluzy jaguara ale x-type natomist z s-type jest problem i tego modelu nie obsluzy jak mi wytlumaczyl to chodzi o to ze emulator daje jeden parametr na komputer benzynowy natomiast ten model jaguara raz na jakis czas potrzebuje zmienny sygnal z listwy bo inaczejkomputer bezynowy przeczyta go jak by niebylo roznicy na listwie i przezuci go w tryb serwisowy dzwonilem tez do technikow z amax to samo mi powiedziel dlatego wstawilem ten temat moze ktos z tym sie spotkal i wie jak to obejsc |
dundas33 lodz | 2009-08-05 14:08:48 jeszcze raz pisze bo problem ten bedzie rozwiazywany przez automatykow z kme ale po 15 sierpnia zobaczymy czy dadza rade wymyslec specjalna emulacje napisze jak bede juz cos wiedzial
|
homer171 Esesman Wrocław | 2009-08-05 23:56:55
Technicy z KME wpierw powinni poprawic Golda ![]() |