MotoNews.pl

Ogólnodostępne kanały/najazdy w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam,
pomyslalem ze mozna by bylo zrobic spis miejsc w Wawie z ogolnodostepnymi kanalami lub najazdami bo zawsze moze sie cos takiego przydac

takie miejsca znalazlem w necie jak macie jakies inne to sie podzielcie

1. kanał na Ordona, z kasprzaka w lewo ordona do konca i ostatni wjazd na lewo i jest po prawej stronie
2. ul. Zaruskiego 6, za Strażą Miejską w stronę Wisły, nie skręcać tak, jak biegnie główna (m.in. do klubu Deski) tylko jechać prosto przez bramę i po chwili w lewo w dół.
3. Przy centrum sadyba best mall jest przy bazarku.

Cytat:
2009-08-04 22:42:13, Wojtas98 pisze:
witam, pomyslalem ze mozna by bylo zrobic spis miejsc w Wawie z ogolnodostepnymi kanalami lub najazdami bo zawsze moze sie cos takiego przydac takie miejsca znalazlem w necie jak macie jakies inne to sie podzielcie 1. kanał na Ordona, z kasprzaka w lewo ordona do konca i ostatni wjazd na lewo i jest po prawej stronie

Możesz nakreślić mi gdzie jest ten kanał bo jeżdze tam tędy prawie codziennie i niewiem czy masz namyśli ostatni zjazd czyli na stacje już teraz BP czy na teren PKP tudzież patrz ul Armatnia??

a tak powracając do najazdów to przy kerfie na mszczonowskiej został zlikwidowany

wiesz co nie wiem dokladnie bo jeszcze tam nie bylem, a to miejsce, jak pisalem, znalazlem w necie. jeszcze znalazlem jeden najazd przy ul. Rodziewiczówny na tylach Conforamy na Goclawiu, tam niby jest zamknieta brama ale mozna sie spytac ochroniarza i nie powinno byc problemu, to juz jest sprawdzony przeze mnie w poprzednim tygodniu

Cytat:
przy ul. Rodziewiczówny na tylach Conforamy na Goclawiu

Miałem to napisać. Jest to prawda i brama zamknięta. Jak kogoś znajdziesz to może Ci otworzy. Kiedyś była otwarta i korzystało się.
Wiem, bo mieszkam na Gocławiu.

Conforamy już nie ma. ma tamtędy przebiegać trasa.

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2009-08-12 10:11:58 ]