Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2009-08-09 22:47:12 a po co taki klej?? od temperatury zrobi się znów plastyczny. |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-08-09 22:56:06
Myślę , że ma sens ![]() (Kolega Owoc się pewnie /znowu/ myli ![]() * albo mylę się ja /znowu/ ![]() |
![]() adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-08-10 01:56:20 w zaleznosci jeszcze od kleju popatrz dobrze , ja kiedys znalazlem klej o temperaturze topnienia (plastycznosci) 80 stopni, a to sadze ze moglo by byc ryzykowne choc wiadomo ze silnik podczas pracy (nie liczac kolektora wydechowego) ma mniejwiecej podobna i niewiele wyzsza temperature. Ale widzialem tez klej 125 stopni (a na dobrych pistoletach do kleju masz regulacje temperatury!) i taki bylby chyba najlepszy.
Ojciec za pomoca takiego kleju 2 lata temu kleil w Unie mocowanie zarowki w reflektorze (bo sie plastik z "zawleczki" ulamal) oraz mocowanie obudowy filtra powietrza oraz puszke filtra powietrza (wystrzal gazu, ale taki ze material spod maski az z zapinek wyskoczyl ![]() [ wiadomość edytowana przez: adamesce dnia 2009-08-10 01:59:26 ] |