MotoNews.pl

Bober - zdjęcia!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem z Wami już jakiś czas, niby znacie Bobera ale zdjęcia na poprzednim forum były dwa. jedno strasznie nie wyraźnie a drugie przedstawiało wnętrze. teraz zaprezentuje pełniejszą wersję zdjęć. Proszę o Wasze < bardzo ważne dla mnie > oceny. chętnie pozytywne. zdjęcia w profilu. a inne na stronie www.terytorium126p.pl w zakładce klubowicze- MOCH'S 126p .

Tak.................rejestracje długa i na dół rób koniecznie, lusterka zajebiste, naklejka też, obrotomierz oddawaj mi, no i spoko, kiera luz, kubełki luz. Am nie lubie tych chromów zderzaków! Pozdro

podobno w piątek byliśmy umówieni a co do fotek to takie sobie na żywo lepij wyglada

a pamiętasz Go ?? nieźle ...

EGON pracujesz tam w pizzeri ?? kiedy znów będziesz ?? jak możemy się umówić ??

Całkiem ładny, zadbany no i te chromowe dodatki . Wnętrze też spoczko zwłaszcza korbki i klameczki wewnętrzne a no i zajebista kierownica (Momo choruje na taką tylko czerwoną). Natomiast co mnie strasznie przeraża to tylna tablica rejestracyjna. Co do zderzaków to też tych starych nie cierpię (uznaję tylko szerokie fl). Aha i jeszcze jedno - przydałaby się jakaś fajna fela i oponka . Ale wiem kasa to praktycznie zajebiście wysoka góra do przejścia... Jestem na tak, widać że dbasz o niego, z resztą wiech Moch bo sam pisałeś - mamy podobny gust. Już nie mogę się doczekać kolejnych zmian.

Pozdrawiam

A pomysł na mocowanie gaśnicy jest MÓJ !!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2003-08-23 20:18:29 ]

Tak ! To jest to...rejestracja z tylu-oldshool madafaka.

Jeszcze montuj stare bebny a ja daje ci gratis 5 felg starszego typu..bedzie miodzio.

Aha...poszukaj halogentow w chromowanych obudowach...bedzie 100% wypas.

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2003-08-23 21:31:58 ]

ladny ladny lustereczka fajne nawet bardzo mialem kupic nawet takie same tylko ze akurat bylo jedno. jak potrzebujesz zapasowego to napisz mi na priva. powiem ci gdzie to widzialem
POZDRAWIAM

no nie powiem wypasss
jak mówiłes z wygladu seria pod maska
Powodzenia w szukaniu chromów ( rynienki w drodze bedziesz je miał pierwsze )

Nie ma to jak ładna klasyka.

no mi sie podoba lustereczka so przepiekne, no i kiera tez wypas, zreszta jak dobrze pojdzie to sobie obejrze na zywo w sobote

Pozdrawiam.

Ja ten samochód czasami widze i jestem pod wrazeniem konsekwencji i wytrwałosci Mocha w przeróbkach..moim zdaniem fele troche psuja efekt , nie jest to mój styl ale mimo to podba mi sie. Wdłg mnie ładnie by wygladał bez klamek i zamka z tyłu.

dziękuje za wasze uznanie. strasznie bałem się że zbierze negatywne oceny a to moje prawdziwe oczko w głowie. właściwie wszyscy którzy go widzieli mówią mi że na żywo wygląda jeszcze lepiej to mi pochlebia jeszcze bardziej. zapodam nowe fotki.

przepraszam. zdjęcia niedługo będą.

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2003-08-24 20:30:04 ]

http://www.andrzej126.friko.pl/b4.jpg - to jedno zdjęcie

qmpel ma bąka w takim samym kolorze i zastanawialismy sie co z nim zrobic, ja chcilem na classic ale nie nbylem pewny jak to wyjdzie w tym lakierze ale juz widze ze warto by zrobic cos podobnego..
Sprobuj kupic takie felgi jak ma MCQUEEN i bedzie bardzo ladnie..

bob1
bob2
bob3
bob4
bob5
bob6
bob7
OTO JA

Bardzo ładny egzemplarz. Pierwsze co bym zrobil to ściągnal naklejke sparco na tylniej klapie. Brakuje mi gdzies naklejek klubowych a naklejka terytorium jest..no no
Nizej go !! i wsadz te aluski..
pozdrawiam

fajniutki ogólnie spoko, tylko nie jestem pewien tych białych lamp z tyłu... felgi psują efekt rzeczywiście, ale chociaż tyle dobrze, że są w dobrym stanie. no i najważniejsze: gdzie jest GLEBA????

jeszcze coś: klapa-przecież to nie jest "bambino"

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2003-08-24 22:11:47 ]