[s] rajdowe tajle (kubły, dystanse, pasy..)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Sprzedam kilka tajli z mojego rajdowego CC. Postaram się rzetelnie wszystko opisać, jednak jeśli ktoś chciałby wiedzieć coś więcej lub życzy sobie więcej zdjęć walić śmiało na priv. ODBIÓR OSOBISTY w Tychach

1.Kubły Speed 3 (czarny) i Speed 1 dosyć ciasny, rzekłbym nawet niezły dupościsk(czarno niebieski), oba w stanie bdb, nie wyblaknięte, nie popękane, może porysowane z tyłu no ale w końcu jeździły a nie leżały w gablocie, jedyny minus to w czarnym niewielkie rozdarcie z lewej strony od wsiadania (foto). Pewnie da się to jakoś tanim kosztem zakamuflować. Gratis dodaje szyny własnej roboty (trochę wieśniackie ale na bk nie było problemów). Cena za oba 450 zł (sprzedaje w komplecie)

2. dystanse aluminiowe 4x98 , 4 sztuki, aluminiowe, grubość 20 mm, z kołnierzem centrującym 150 zł

3 Elektrownia na zderzak, dwa nowsze i dwa starsze wesemy, zrobiona na przekaźnikach, z żarówkami i dorobionym "sterownikiem" do kabiny (tez deczko wieśniackim ), tylko podłączyć do akumulatora , założyć na zderzak lub maskę i jazda. 100 zł

4 Pasy schroth czarne, nie dzwonione, w stanie bdb - , na sztywnym łączu, 90 zł (Chwilowo zarezerwowowane dla 130TC)

5. Dodatkowo do CC/SC
-sprężyny tylne weitec (zielone) -30 mm 100 zł
-stabilizator przedniego zawieszenia kompletny 60 zł
-skrzynia (pęknięta obudowa ale sprawna) i głowica(stan bdb) cc 900 - za obie rzeczy razem 100 zł

klepie dystanse, poszedl priv

Dystanse zaklepane dla KrauzeRa

Jakby co ja chetnie przejme dystanse

Jak się znajdą dwaj chętni na fotele to oczywiście mogę sprzedać osobno możemy się dogadać i przytrzymam graty do kolejnej eliminacji SMT lub 4turbo i wtedy odbiór na torze

[ wiadomość edytowana przez: Adam_Tychy dnia 2009-08-28 15:38:00 ]

a ten duży kubeł czarny na gościa 197 cm i teraz 93,5 kg ważącego był by dobry ?

kupiłem na allegro bimarco future ale pan sprzedający coś się nie odzywa od dłuższego czasu . więc rozważam czy nie brać tych dwóch jeśli są jeszcze wolne

Wg mnie spokojnie ale ręki sobie uciąć nie dam. Mój brat ma prawie 190 centów i około 90 kg i śmigał moim autem bez problemu. Tutaj masz wymiary foteli mirco (bo tak się teraz nazywają speedy). Speed 3 odpowiada mirco s3 lub mirco xl, dokładnie nie wiem

Wymiary

Pasy wolne

Cytat:
2009-08-31 14:49:47, Milten pisze:
Pasy wolne

Co znaczy wolne? jeśli są do wzięcia to biore.

Dystanse wolne ? Jesli tak to klepie...

Dystanse zaklepane, Mate17 jesteś 3 w kolejce

Pasy zaklepane dla Rino 125p

dystansy i pasy juz w krakowie

Zgadza się, dzięki za miłą transakcję.Tak na marginesie czarny fotel również w Krakowie
zostały:
-fotel niebieski - jak nikt nie zgłosi się osobiście do końca tygodnia, idzie do kolegi Vendorowicza. Cena 200 do negocjacji
-stab, skrzynia i głowica

[ wiadomość edytowana przez: Adam_Tychy dnia 2009-09-03 23:36:09 ]