MotoNews.pl

[S/Z] stalowe felgi SMITH Polonez na GB

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam ciekawe stalaki do sprzedania albo jakiejś wymiany. Sa to 5' 13ki SMITHa, montowane w GB na najbogatszej wersji Poloneza. Świetnie pasują do kanta 125p czy ladnej ale dla mnie są za waskie a poszerzane juz mam. rozst. 98mm.
Jedna w oryginalnym malowaniu (fot) 4 srebrne do wypiaskowania.
Cena 500zl.. ale mogę je zamienić np. na komplet ładnych opon 185/60/13.

mam 2 takie same felgi tyle ze 10 calowe nie wiesz przypadkiem w czym takie cos bylo montowane ? ;] bo trza mi jeszcze 2 sztuk do malca;]

Cytat:
2009-08-28 02:53:54, Maliniak pisze:
mam 2 takie same felgi tyle ze 10 calowe nie wiesz przypadkiem w czym takie cos bylo montowane ? ;] bo trza mi jeszcze 2 sztuk do malca;]

takie coś było montowane w estoniach oczywiście te 10 calowe (tak naprawdę coś ponad 9) - sixkiler ma takowe w swim kancie

dokladnie w estoniach tez takie widzialem tylko dziwi mnie to troche bo to przeciez stalowa felga...
gdyby byly szersze chociaz o cal to bym je sobie na pewno zostawil
jest tez dobry patent na zmianę offsetu-wystarczy odspawac tarcze felgi i odwrotnie wspawać kołnierz szerokość zostanie ale na zewnątrz będzie takie odsadzenie jak było w środku felgi

fajnie by wygladaly jako poszerzone.

W estoniach felgi wyglądały podobnie ale to był stop alu i magnezu. Raz miałem takie cudo w ręku 8J13 waga tak 4,5 kg. Lekkie jak cholera. Twarde jak ch...

wzór jak w mangelsach