| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2003-08-24 17:02:32 Mam propozycje: myślę, że skoro powstaje klub Hyundai można myśleć o akcji "Hyundaie bezpieczne i kulturalne" - czyli jeździmy bezpiecznie i zachowujemy sie all right na drodze. Co o tym myślicie?? Czy to ma sens?? Prosze o opinie |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-08-24 17:59:38 wg. pomysł jest bardzo dobry!!
ja sam staram się zawsze przepuszczać szybszych, na przejściu dla pieszych ludzi przepuszczać itp. ale .... jak mam zły humor to nikomu nie odpuszczam więc za dobry przykład nie jestem |
Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2003-08-24 18:02:05 Wszystko pieknie tylko powiedz co jezlei inni jezdza nie fair? Kazdemu z was na pewno conajmniej raz dziennie opadaja ręce za kierownica jak widza co inni wyprawiaja na drodze. Jeździc bezpiecznie - jestem jak najbardziej za, ale co masz na mysli mowiac kulturalnie? Tzn., ze jak jakis baran zajedzie mi droge bo jest totalnym gamoniem albo mysli czy przypadkiem nie zostawil zelazka wlaczonego i jeszcze ma pretensje ze zatrabie na niego to mam mu podziekowac ze na mnie bluzga?? Kultura oczywiscie ze tak ale to obie strony musza byc kulturalne. I ja za kółkiem Hyundaia i ktos inny na dordze.
P.S. Mala ciekawostka kierowca w czasi eswojego zycia wypowiada z akółkiem 32000 bluzgów. |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2003-08-24 23:34:12 to fakt!!ze chamstwo sie szerzy!!ja jak wracalem z wladyslawowa to myslalem ze nie wyrobie, najpierw kulturalnie wyprzedam jakas fure a z naprzeciwka jedzie samochod - niby nic nie zwyklego az nagle ten samochod z naprzeciwka zaczal wyprzedzac transit i powiem wam ze nie bylo ciekawie, bylo naprawde ciasno, moja dziewczyna wygladala jak by miala migotanie prawego przedsionka, ale to nie byl koniec, jakies 2 godz pozniej bylo juz ciemno a do Wawy mialem jeszcze 100 km, ogromny ruch, jade w sznurze aut, ale nikt sie nie pali do wyprzedzania choc predkosc byla jakies 80/h, wychylam sie patrze ze wolne no to kierunek i zaczynam wyprzedzam, mijam z 6 osobowych i zostaje tir, z naprzeciwka jechal tez tir,ale bylo miejsce zeby sie jeszcze zmiescic...samochod mam na lini tylnich kol tira, a ten nagle zlamas jeden kierunek i probuje mi zajezdzac!!!dobrze ze sie go nie wystraszylem tylko wcisnalem gaz do konca i minalem go!bo jak bym sie go wystraszyl i przychamowal to moglo by byc zle bo nie mial bym sie gdzie schowac!najgorsze jest to ze ten fiut nic nie wyprzedzal!poprostu tak sobie chcial zjechac!moze ze zlosci ze wybilem sie tlumu!!tak czy siak..jak bys nie jedzil zawsze sie znajda jakies zlamasy! fakt tez czasem lubie sobie pojechac na skroty, chocby: wracajac z tego wladyslalowa czlowiek trafia na ogromny korek przed elblagiem (mosty)- jakies 2godz zmarnowalem, ludzie stoja, a my kierunek i wyprzedzamy z kilkadziesiat aut, fakt potem mnie nie chcieli wpuscic ale pozdrawiam Pana z Tico ktory wpadl na ten sam pomysl co ja a potem skutecznie blokowal innych zeby mogl sie wpasowac Mozna starac sie jezdzic fair ale zawsze ktos odwali jakis numer a wtedy trzeba naprawde myslec za dwoch (za siebie i za tego drugiego) POZDRAWIAM |
paq Accent Sportive Sosnowiec | 2003-08-25 00:57:46 Nie mam zdania......
Nie moge obiecac czegos czego nie bede w stanie dotrzymac. jezdze na miare mojego samochodu wiec puszczam szybszych i tyle (hihihi choc nie zawsze) |
Haszek Hyundai Sonata Warszawa | 2003-08-25 01:01:02 Prioryretowo kultura przede wszystkim
P.S. Oglądał może ktoś "Bułgarski Pościkk" |
Agag35 HF MEMBER Hyundai Accent Kraków | 2003-08-25 09:26:18 Zgadzam się z przedmówcą...kultura przede wszystkim bez wzgledu na to ile sie ma pod maską......każdy powinien o tym pamiętać....a najbardziej kierowcy w beretkach z antenkami siedzący z nosem przy szybie mknacych maluchów z prędkością dzwiękową którzy stanowią potencjalne zagrożenie na drodze......ani szybko ani wolno, migaczy nie widać i nigdy nie można być pewnym reakcji.......takich się boje najbardziej a nie jadących nawet bezczelnie ale szybko i pewnie. Pamietajcie Przyjaciele Hyundaiowcy: CHAMSTWU W ŻYCIU NALEŻY SIĘ PRZECIWSTAWIAĆ SIŁOM I GODNOŚCIOM OSOBISTOM!!!!!!.... |
Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2003-08-25 13:44:38 Co do golfow jak najbardziej. Cala filozofia jazdy jest w prawej nodze. Ale co do kierowcow skody to w zyciu sie z toba nie zgodze bo znam 2 takich co smigaja rewelacyjnie. |
gufson HF MEMBER Hyundai Pony Lipsko | 2003-08-25 16:19:15 Wiecie co nie obrażając nikogo. DLACZEGO NA WSIACH PANUJE MODA NA GOLFY II. Przeciez te samochody są po przejściach i nie pokusiłbym się na żadnego. A tak poza tym to staram się jezdzić spokojnie dopóki nie złapie nerwa |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2003-08-25 17:19:42 kolega ma Fabię 1.4 MPI (seria około 60 KM) z......... NX +50 KM!!!
to dopiero jest śmigająca czeska technologia |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2003-08-26 16:02:24 No to sie rozumiemy, za kilka dni puszczę tekst na stronie i zaczynamy akdję |