Świeże zdjecia mojego bąka..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W profilu. Nie jest to zaden gruntowny tuning ale delekatny styling. Opony front 145/70/13, tyl 155/65/13 - szkoda ze na zdjeciach tego za bardzo nie widac..Nie pokazuje przodu bo nie ma na co patrzec, brak lakieru, bylo bum..W planach delikatne brewki wspawane w pas przedni a'la Septic, tylko znacznie mniejsze..
jak to na razie look ?? czy te brewki to dobry pomysl ??

sorry za jakosc zdjec, taka syfna cyfra..

[ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2003-08-24 18:14:49 ]

bardzo ładny.. chyba masz taki sam kolor jak ja. tyle ze moj tak dobrze nie wyglada...

aaa przy okazji, szukam zdjec maluchow z badlook'ami..moze znajde jakas inwencje co i jak, niby mam wizje ale..
ma ktos moze jakis zdjecia albo linki ??

ładny. polakieruj przód i zapodaj nowe fotki. i oceń mojego Bobera

Hmm Bardzo ladny nie powiem podoba mi sie a co powiecie na mojego Maluszka co???

Jeszcze tylko jakiś "dyskretny" Wupexik do tyłu i będzie gitara!!

daru jsobie bad looka.
Chyba ze zrobisz to cacy bo potem bedzie kazdy pisał ze tył super bok super tylko maska nie podchodzi !!!!!

Ten badlook to mialy by byc wspawane w pas przedni brewki wkomponowane w przod, cos jak Septic tylko bardziej dyskretne. Maski na pewno bym nie ruszal..

No spoxik maler biaBe fele to podstawa czekam na fotki przodu

Wyglada ladnie, tylko nie badlook ! zepsujesz imho caly efekt

PS: Lampy malowane od srodka? fajnie wygladaja tak wlasnie zrobione.

Nie malowane, od rodka wstawione i podklejone wyciete fragmenty ze zwyklych el..

Co wy wymyślacie jak chce robić bad look'a to niech robi może akurat wymyśli coś fajnego (tylko nie a'la Septic). Do odważnych świat należy .