[k] Pompa wody do 125p silnik 115c PILNE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pilie kupię pompę wody (sprawną bądź nową) do 125p z silnikiem 115c czyli z łańcuszkiem, chodzi o tą pompę z elektromagnesem. Sprawa pilna gdyż Rally Dębica się zbliża a sprzęt nie gotowy.

kurwa a wywalilem drugi silnik na zlom... Na allegro jest pompa do 1300 - nie podejdzie?
Padła? Juz zajezdzasz ten piekny silnik?;]

wsadź wkońcu dohca a nie na 3 podporach ludzi straszysz przy barierkach latającymi panewkami

od 1.3 nie pasi

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

pasi. ale koło od 1300 albo od mirafiorki i wiatrak na stałe.

Można zdjąć flanszę i wcisnąć elektromagnes, łożysko jest to samo.
Jak by co to mam gdzieś nowy elektromagnes.
Ewentualnie jak byś nic innego nie znalazł to mogę wyjąć Polonezową z nabitym nowym elektromagnesem jakieś 3 lata ( 5000 km ) temu.

z polonezowa trzebaby zmienic obudowe termostatu na polonezowy. Prosciej wstawic pompke od 1300 + kolo pasowe z lady (lub z poldka+ krotszy pasek) + smiglo wiatraka od 1300 lub od niwy. smiglo od niwy ma 6 lopat i daje bardzo fajny dzwiek

Nie wiem jak w każdym razie jest jakoś upchana do 115c
Na sztywno nie może być bo zabiera cenne konie których w tym silniku nie ma w nadmiarze

zerkne jutro w garazu. powinna byc

www.allegro.pl/item731168213_pompa_wody_z_elektromagnesem_125p_nowa_oryginal.html

pompa sie wiezie.

Dzięki. Jak dojedzie i Mar ja obejży dam znać.

dzialala do konca ale 2 lata temu mniej wiecej rozbieralem tamto auto. '74 rok, stara dobra produkcja