Wyścigi na 400 m. On-line

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
www.nittoracing.com
Potrenujcie i tuningujcie a kiedyś się spotkamy hehe.
Skyline gtr rządzi.

Ta gierka to Czapka jak nie wiem....
nie dosc ze co chwile sie trzeba logowac bo jak zwykle sie cos skopie to zagranie z 2 osoba po sieci prawie nieosiagalne

Ps. Haszek wyszlo na remis 1:1 Ale ta gra mnie irytuje.

A moze chcecie sobie potuningowac? Polecam fajna gierke (chyba gierke) Www.ebaumsworld.com/pimpride.html

Sciagnijcie sobie Gearhead Garage albo jej rozwiniecie Street Legal to dopiero sa wypasy do tuningowania. Mozna sie bawic nawet oryginalnymi czesciami K&N, NOS itp. Polecam tez Midnight Club 2

skad moge sciagnac sobie te gierki

Gearhead Garage to nawet i z Kazy mozesz sciagnac zajmuje ok 50 mb. Ja zwykle sciagam rzeczy z Direct Connect ++. Street legal to juz cala plyta i 700 mb. A midnight club 2 jest na 2 cd po 700 mb. Z tym ze to ostatnie to taka zrecznosciowa scigalka a dwa pierwsze tytuly to naprawde fajne odstresowujace gierki gdzie mozesz pobawic sie autkiem. W Street Legalu do czegos co przypomina jette mozna zalozyc gumy o szerokosci 375

[ wiadomość edytowana przez: Tomi_Li dnia 2003-08-25 19:14:15 ]

witam jak w tej gierce nitto uzywa sie podtlenku

strzalka w prawo-> pozdrawiam

ta gierka gearhead garage tez tylko mozna w nia grac on-line czy mozna normalnie i co do tego nitto to o co chodzi z tym break out thx

Po pierwsze Bracket ET, ktore musisz ustawic przed startem to jest czas w jakim dojedzisz. Jezeli grasz z bracket ET to n9ie uzywaj nitro tylko sobie wymierz czas jaki masz bez podtlenku i taki ustawiaj. Breakout oznacza ze dojechales przed wyznaczonym czasem i odpadasz, chc nie zawsze bo Twoj przeciwnik mogl rowniez zbrekuotowac i wtedy odpada ten ktory czas ktory ma wieksza roznice midzy ET a czasem koncowy Mam nadzieje ze cos zrozumiales POZDRAWIAM

Cytat:
2003-08-29 10:50:05, Gaca69 pisze:
ta gierka gearhead garage tez tylko mozna w nia grac on-line czy mozna normalnie i co do tego nitto to o co chodzi z tym break out thx

W gearhead garage nie da sie grac multi. To jest cos w stylu przyjezdza baba bo miala wypadek i masz jej zrobic auto, a w wolnej chwili mozesz pojechac na aukcje i kupic fure do zrobienia wedlug wlasnego widzi misie. Polecam bardziej Street Legal tam mozesz juz pozadnie stuningowac auto i normalnie sciagac sie po ulicach.

to jak w koncu z tymi 400 metrami , kto bierze udzial , albo czy mierzyl przynajmniej czas??? jak sie ustawia ten rysunek pod nickiem bo chce umiescic tam logo ktore wymyslilem bo ono nie chce sie wyslac - nie wiem dlaczego

[ wiadomość edytowana przez: Puker dnia 2003-09-01 21:26:09 ]

Klikasz na Puker w prawym gornym prawie rogu ekranu i w Twoim profilu ustawiasz...Pozdrawiam

PS- co do loga to bardzo mi sie podoba

Dzieki.