Mój bolid:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakieś pare tygodni temu skończyłem mojego kaszlaczka i dopiero wczoraj dorwałem sie do aparatu cyfr.
Prosze o ocene mojej fury , nie ukrywam , że wole same pozytywne . Napewno bedzie jeszcze zmieniany , np: przód z czarnego na czerwony no i zderzak też w kolorze czerwieni.
Mam zamiar jeszcze zastapić przednie obicie blachą aluminiową ale to z czasem przyjdzie, teraz ide do pracy i pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Wojto dnia 2003-08-25 07:43:20 ]

....czerwony....o tak!...czarne pasy.....hmm....ja mam ten etap za soba...ale czarny mat...ładnie sie komponuje;]...

....troche czarne felgi go przytłaczaja....gubia sie w "bryle",i wlot...nie pasuje mi..

..ale bardzo fajna sztuke;]

..work it on!

małysz ci po aucie przeleciał

Wlot jest robiony dla beki, ale to jeszcze w fazie testów,
qbaletek?? a jakie felgi proponujesz - kolor??

[ wiadomość edytowana przez: Wojto dnia 2003-08-25 09:44:11 ]

Cytat:
a jakie felgi proponujesz - kolor??

...nie wiem dla czego ale moim ideałem sa klasyczne stare felgi od fiata 126p 600 takie jakie były przy fiatach 500.....tylko ze w chromie!.....klasyczna 12 w klasycznym chromie!

...fajnie tez prezentowały by sie jakies klasyczne ATS Classic...no cóz ale ich cena....200 euro..hm...

....ale najtanszym rozwiazaniem bedzie zakup stalówek od BMW rekina i lakier np na ...biało....lub szrpniecie sie na jakis chrom;]

niezły. ale wlot i paski mi nie podchodzą. zadbany. może dlatego że świeżo po remontach

Mi podobają sie "stere" felgi!! Autko widzialem i uważam, ze jest zadbane a to jest najważniejsze!! A moze tak oryginalne felgi odnowić??

Cytat:
A moze tak oryginalne felgi odnowić

...no fakt!..przecierz to o nich mówie..klasyczne, na stary beben!...cudmiód!.....tylko błagam!...chrom!!!!!!!!

...lub w ostatecznosci...białe;]

Pomaluj go bo z tymi pasami wyglada tragicznie. A te paski z boku tez moim zdaniem zupelnie nie pasują. Wez go pomaluj na jakis jeden kolor, sciagnij ten wlot powietrza.

moch - jak napiszesz tyle odpowiedzi o tej samej tresci to zrob porzadek po sobie.

mam zamiar pomalować go na jeden kolor ale tylko po bokach, a wlot jest narazie git jeszcze jakieś pare miesięcy i pewnie mi się znudzi i wtedy coś innego wymyśle.
A co do tych felg , walnąć je na nikiel? i mam pytanie czy są alusy na stare bębny?

[ wiadomość edytowana przez: Wojto dnia 2003-08-25 15:09:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: Wojto dnia 2003-08-25 15:11:30 ]

są alusy na stare bębny.

Wieć i ja cos napisze od siebie.
podoba mi sie w twoi maucie tapicerka na fotelach - fajny wzorek !!!

No i tyle mi sie podoba.
kolega miał sare bebny i zmieniał na nowe bo stare ponoc gorzej hamowały !!!!

A co do felg do nowych bebnów to jak dla mnie 12 calowe 5 ki ats .
Robią je np w lublinie - poszerzenie seryjnych atsów .
M iosobiscie mazy sie czarny środek srebrny rant seryjnych felg 12 calowych tyle że poszerzonych na 5 cali

chcociaż ktoś wspomniał o fotelach
A co do starych felg to i owszem słabiej hamują, ale szukam alusów na stara zawieche jak ktoś ma to niech da mi cynk

Ja bym odpuścił sobie alusy!!! Zajołbym sie lepiej oryginalnymi fefgami!! Ładnie wypiaskować i pomalować na ........ biało.

z zewnątrz to jedyne, co bym zostawił, to te boczne pasy... te "górne" bym usunął... podobnie wlot - nie lubię atrap

dzisiaj biore sie do pracy i zmieniam maluszka jutro bedzie inny.
Dzięki za wszystkie opinie - doceniam.nad atrapą jeszcze sie zastanowie

Żeby nie było że zatajam informację dla siebie, jutro się dowiem za ile te alufelgi sprzedadzą.

No ladny... tylo te paski i wlot ni tak ni siak...

mógł by byc z niego nizły old school szkoda że obraleś taką droge

Dzisiaj z narażeniem zdrowia i życia(całe szczęście skończyło się na zadrapaniach i rozdartych spodniach) dowiedziałem się że chcą 40 zł za sztukę i że pasują zwykłe śruby. Usatysfakcjonowany?