Cos mi wisi?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos mi moze powiedziec co to jest.Wisi mi to z przodu po lewej stronie zaraz za zderzakiem Ma to oznaczenie GM i Simens.

I gdzie mam to wpiac.Dzieki

czujnik temperatury zewnetrznej

Dokładnie tak.U mnie tyż taki jest. Też nie zamocowany.

Erwin gniazdo na czujnik masz w prawej dolnej części zderzaka. Abi Ty szukaj na środku

Immo chyba z lewej tak bynajmiej jest w mojej

Spoko,wielkie dzieki,dzis juz nie dam rady go wpiac,ale jutro sprobuje.Zastanawia mnie tylko dlaczego gniazdo jest po prawej a czujnik ewidentnie wisi po lewej i zapasu kabla za wiele nie ma

Cytat:
2009-09-19 19:20:57, erwinomega pisze:
Spoko,wielkie dzieki,dzis juz nie dam rady go wpiac,ale jutro sprobuje.Zastanawia mnie tylko dlaczego gniazdo jest po prawej a czujnik ewidentnie wisi po lewej i zapasu kabla za wiele nie ma

Bo Immo ma anglika i mu strony się pomyliły, on jest po prawej.

z lewej z prawej... zaczniecie określać kierunki po stronie siedzenia kierowcy to się nagle dogadacie

...Erwin miejsce czujnika masz po stronie kierowcy

Dzieki,bo pewnie bym szukal do skutku po prawej stronie

[ wiadomość edytowana przez: erwinomega dnia 2009-09-19 20:30:40 ]

Po stronie kierowcy czujnik temperatury, po stronie pasażera pod przednim zderzakiem miałem czujnik do podpięcia halogenów lub przeciwmgielnych

Cytat:
2009-09-19 20:26:02, 7gsi pisze:
z lewej z prawej... zaczniecie określać kierunki po stronie siedzenia kierowcy to się nagle dogadacie ...Erwin miejsce czujnika masz po stronie kierowcy

A kierowca to niby po której stronie siedzi ?

Tylko w taki sposób określa się kierunki.

Cytat:
2009-09-20 13:38:38, Mariosomegos pisze:
A kierowca to niby po której stronie siedzi ?

w GB czy w EU?

nieskromnie stwierdzam, że jesli chodzi o określenie lokalizacji czujnika - mój post był najdokładniejszy

A to znacie?

Wszystko znalezione pod rurą nawiewu za schowkiem. Wersja EU

Nr 1: Wyglada jak zmieniarka

Nr 2: Jedno wyglada jak wtyk do przekaźnika na skandynawskie światła, a drugie?

No i nr 3: To małe z tyłu. Napis na wtyku PED 12, obok idelnie pasujący kabelek. Kolor czerwono brązowy, było rozłaczone, po podłączeniu nic sie nie dzieje.

Ktoś zna te kabelki?