[126p Bis]700tka Paszczaka z Sosnowca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Historia mojego maluszka zaczyna sie od przypadku.Szukajac bezowocnie jakiegos klasycznego "maluszka" badz "kanciaka" wybralem sie na gielde samochodowa w myslowicach w celu zakupu czesci do mojej pomarnaczy.Jadac na gielde wypatrzylem przy drodze stojacego niebieskiego maluszka w metaliku.Jakiez bylo moje zdziwienie gdy zaczynajac go ogladac uswiadomilem sobie to ze to bisowa wersja malucha.Bez namyslu chwycil za telefon i wykrecilem numer telefonu.Po ok 5 minutach przyszedl poprzedni wlasciciel malucha(3-ci)szybko doszlismy do porozumienia i zakupilem ta rzadka wersje malucha.
Samochodzik zostal wyprodukowany w 1988roku do tej pory przejechal 84tysiace km (wedlug zapewnien poprzedniego wlasciela).Samochod 2 lata temu przeszedl kompletna odbudowe takze mam nadzieje ze posluzy mi naprawde dlugi czas.Odnosnie planow odnosnie samochodu za jakis dluzszy czas(jesli pozwola wzgledy finansowe)planuje budowe profesjonalnej rajdowki narazie moja budowa ograniczny sie do utwardzenia i obnizenia zawieszenia.Wybebeszenia samochodu z bednych kilogramow montazu kubelkow pasow szelkowych(ktore czekaja juz na montaz).
Zdjecia samochodu postaram sie wrzucic jak najszybciej (niestety puki co mam strasznie ograniczony dostep do internetu).
Czekam na wasze opinie komentarze itd pozdrawiam

Maluszek fajny odpychać też się ładnie odpycha. Powodzonka w pracach

no i gdzie te fotki?

Cytat:
2009-10-12 20:52:05, Dar00 pisze:
no i gdzie te fotki?

Beda w najblizszym czasie

To sie pospiesz bo narazie to regulamin...

Panowie troche cierpliwosci
A oto i fotki

Sorki za slaba jakos zdjec ale wykonane byly telefonem a pozatym nie ma sie czym jeszcze chwalic .

[ wiadomość edytowana przez: Paszczus dnia 2009-10-14 17:40:24 ]

Ale hebel

Cytat:
2009-09-24 13:13:50, Paszczus pisze:
Samochod 2 lata temu przeszedl kompletna odbudowe takze mam nadzieje ze posluzy mi naprawde dlugi czas

Odbuowę powiadasz - chyba w jakiejś szopie...
Zaczynaj rozbiórkę i łatanie bo za rok ci go ruda kurwa rozbierze...

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2009-10-14 21:40:40 ]

Ja też jakoś nie widzę tej "kompletnej odbudowy". Może nie dotyczyła ona blacharki ?

o jaaa, ale syf. już nawet kawałek drzwi zgubił.

bisik ładny jezdze kolo niego co dzien ale nie wiedziałem ze on taki nadgryziony :/

ciekawe bis w kjs będzie rodzynek

Też miałem bisa w metalicu

Ale tu widze że troche pracy wymaga... pieść i dbaj, bo nigdy nie wiesz, kiedy alternator oderwie się razem z mocowaniami od bloku, i potoczy za Tobą z donośnym brzdękiem... czy jakies inne istotne elementy wiem po sobie

[ wiadomość edytowana przez: Final dnia 2009-10-15 05:50:34 ]

Ale zescie sie czepili a t5ak swoja droga krakowa odrazu nie zbudowano zime jakos musze nim przejezdzic do do stanu blacharki to faktycaznie drzwi sa lekko nagryione zembem czasu a blacharke i tak bede musial poprawiac/wzmacniac w koncu w planie mam wsadzenie klatki bezpieczaenstwa takze prosze o wyrozumialosc i wiecej slow otuchy

po zimie to go pozamiatasz na szufelkę

Jednak bisik zimi nie przejezdzi.Ostatnio padla skrzynia biegow(tutaj wielkie pogiekowania dla Wariada za pomoc w sciagnieciu maluszka) i nadszdl czas rozbiorki Niebawem postaram sie wrzucic jakies fotki z postepu prac puki co nie mam na to glowy bo z doskoku wpadam raptem na godzinke dwie do garazu i conieco demontuje

Akcja reaktywacja Wariad jak masz jakies fotki z naszych nocnych wyczynow to zarzuc jakies fotki

Cytat:
2010-01-05 21:09:10, Paszczus pisze:
Akcja reaktywacja Wariad jak masz jakies fotki z naszych nocnych wyczynow to zarzuc jakies fotki

a no i mam ale jakość jest skąpa bo telefonem robiona;/
a oto i one

pochwal się co zrobiłeś z moją skrzynią ze zas zgubiłes biegi?? bo na fotkach widać wszystko co się stało w twojej

na tych fotach jakośc nie istnieje