| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2009-09-27 14:11:36 Łada 2105 AUTOMATIC
Byłem ją wczoraj oglądać z kolegą, kolega się nie zdecydował, ale powiem Wam, że warto wziąć. Do wyrwania za tysiaka. W zasadzie, to pojechaliśmy ją kupić, ale nie wzięliśmy w końcu. Po pierwsze dlatego, że przez telefon córka właściciela mówiła, że 900 złotych i może coś jeszcze się urwie, a właściciel na miejscu upierał się przy tysiaku, poza tym nie było mowy o dupniętym przednim, lewym błotniku i o tym, że silnik po zdjęciu głowicy nie został zabezpieczony i ma już lekkie wżery w gładziach. Natomiast jeśli ktoś jest chętny na rarytaśną wersję łady, to niech bierze, bo ten pajac chce ją pociąć, bo niby lepiej na tym wyjdzie. Wszystkie plakietki są (automatic, katalisator), skrzynia automatyczna jest fabrycznie zamontowana, instalacja gazowa faktycznie holenderka i od nowości w wozie. Ogólnie jest niezła. Także brać, leciutki remoncik i rarytasem bujanka
Niech ktoś ją weźmie, bo unikat ogromny i wielka strata by była, gdyby kolo ją pociął. Autko ogólnie w niezłym stanie, spód zdrowiutki, góra z kilkoma niewielkimi purchelkami i ten lewy błotnik do klepania, lub wymiany. Wnętrze super, mechanicznie też oprócz silnika gites. Przegląd jest, ale nie pamiętam do kiedy, a OC do końca grudnia. Jeśli ktoś ma jakieś dodatkowe pytania, to niech do mnie dzwoni 518 640 866. Dodam, że nie mam żadnego interesu w tym, żeby ładę ktoś kupił, tylko po prostu szkoda mi takiego unikatowego egzemplarza. Dlatego też, prosiłbym o nieusuwanie tego ogłoszenia, mimo że nie spełnia do końca wymagań regulaminu. [ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2009-09-27 14:12:30 ] |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2009-09-28 01:35:31 Rozmawialem z wlascicielka. Jutro okolo poludnia ma przyjechac jakis gosc z Wroclawia
Nie zdaze!!! ----------------- http://plepleple.pl |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2009-09-28 09:19:46 no i po co Cehu klamiesz ze alfa jezdzi |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2009-10-17 15:56:58 No i wiadomo co się z łajdaczką stało? |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2009-10-18 03:11:30
Kurwa krzysztof ty mnie nie wpierdalaj z ciemnie strony bolszewizmu!! ja ci powiadam chuj wielki z tym hitlerwagonem na finiszfelgach |
flapjck1 F&F Sympatyk mini urzut | 2009-10-18 15:33:45 francusko holenderskie ze szwedzkim znaczkiem z fabryki DAFa
inno przygarniete? |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2009-10-18 15:41:11 Sprawa chwilowo zawieszona, poniewaz sa jakies niejasnosci w papierach, musze to wyjasnic ----------------- http://plepleple.pl |