Neony wasze opinie na ten temat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co sadzicie o neonach pod podwoziem oraz gdzie dostane papier do własnoręcznego zrobienia zegarów w nowym kolorze

[ wiadomość edytowana przez: Slaider dnia 2009-10-01 16:04:47 ]

mi się nie podobają, ale to Ty musisz zdecydować, co Ci się podoba. Zobaczysz, że zdania będą podzielone, a i dymu też można się spodziewać...
Papier do zegarów (ja bym dał jakiś profesjonany z allegro)? Były tu dostapne jakieś skany, czy cdr do wydruku, czy wycięćia. Poszukaj Wyszukiwarką...

Do tego jeszcze wyedytuj temat. Samo "neony" w temacie nie określa jasno, o co dokładnie chodzi.

Regulamin się kłania

jeśli chodzi o neony to zareczam ci,,,pierwszy lepszy patrol służbistów i masz problemy

Ja zalożyłem już neony i jak dla mnie spoko zawsze mi się podobały a do nibieskiej blachy jak znalazł niebieskie neo

Kto powiedział ze musza chodzic non stop może tylko na spotkaniach.

no pewnie ze zakladaj. w pewnych kręgach neony są wręcz kultowym dodatkiem do fury. świetna sprawa, nie zastanawiaj sie tylko zakładaj i koniecznie daj jakies fotki

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2009-10-01 16:16:35 ]

Mi neony kojarzą się tylko z filmem i ze sportowymi japońskimi furami . Na samochodzie do jazdy codziennej i dodatkowo rodzinnym jakoś mi nie podchodzi . Ale nie znaczy że to źle że masz . To jest Twój wybór..

[ wiadomość edytowana przez: radex70 dnia 2009-10-01 16:28:32 ]

Cytat:
2009-10-01 16:13:31, Slaider pisze:
Kto powiedział ze musza chodzic non stop może tylko na spotkaniach.

Jeśli będziesz ich używał na spotach to ok
po mieście raczej nie polecam
sory,ale nie jestem zwolennikiem tego typu podświetlania.Pozdro.

neon jeszcze obleci jak na ladnym aucie,ale stroboskopy!!! łolabogaaaaaa!!!

a mi sie tam podoba podswietlenie podwozia ale oczywiscie zalaczane w wyjatkowych sytuacjach jak na przyklad spoty, fotki, sesje itp... bo jezdzic caly czas z wlaczonymi to juz nieee...

neony jednym sie podobaja innym nie jak dla mnie to moze byc choc ja bym niezapepl tego na auto ...
a co do zegarow to najlepiej wyczyscic papierem sciernym tak jak pisze w poradach i nie dawac zadnej foli tylko lampki diodowe wsac jakie chcesz ja mam niebieske podswietlenie od tylu a od gory czerwone fajnie to wyglada

neony to rzecz gusty ja osobiście jestem przeciw jeśli chodzi o samochód do jazdy na codziennej

Jak dla mnie neon to fajna sprawa na zloty itp, na miasto bym się z tym nie wypuścił. Zależy jeszcze do jakiego auta chce się takie coś założyć... Fajnie zrobione autko to ok ale seria odpada...

Co do stroboskopów to mi się to podoba, wpasować w halogeny i nawet zamiast mrugania można użyć tego do ostrzeżenia kogoś o suszarce lub o zapaleniu świateł... Na spoty też fajna sprawa

Po tym co zobaczyłem na Oplu Omedze na zlocie w Tychach-Lędzinach chyba jestem przeciw neonom

Oczywiście neony fajna sprawa ale muszą być z głową zamontowane, a nie byleby były.

dzięki za opinie nie mogłem wcześniej wpaśc wiecie praca

Cytat:
2009-10-03 19:59:09, Dumahh pisze:
Po tym co zobaczyłem na Oplu Omedze na zlocie w Tychach-Lędzinach chyba jestem przeciw neonom Oczywiście neony fajna sprawa ale muszą być z głową zamontowane, a nie byleby były.

Ten Opel ciągle zaskakiwał .
Co do neonów to już kwestia tego, co kto lubi .

Mi też neony nie bardzo podchodzą, ale jak to mówią: "co kto lubi..." Oczywiście jeżdżenie z tym może prowadzić do problemów ze stróżami prawa.
Kolega ma ciekawy patent, neony włączają mu się razem z podświetlaniem wnętrza.

Ja w essie miałem listwę podświetleniową pod przednim zderzakiem, świeciła na ziemię oraz widoczna była przez kratkę w zderzaku, zrobiłem sobie ją sam z 10-ciu LEDów 10mm i podłączyłem na dodatkowy przełącznik, ledy były zmatowione tak że nie świeciły punktowo lecz rozświetlały przestrzeń... Świeciło nieźle i efekt też był ciekawy, jadąc wieczorem nawet ludziska się za tym oglądali. Miałem w planie podświetlić w ten sposób całe auto ale odechciało mi się w to bawić... W końcu zabrali mi dowód za niebieskie postojówki a diody z listwy pod zderzakiem poszły na co inne. Miałem później inne plany, które co chwile się zmieniały aż w końcu sprzedałem esa a w obecnym aucie niczego nie mam zamiaru zmieniać, modzić itp...
W escorcie jest wiele rzeczy które można ładnie podświetlić, w poszukiwaniu pomysłów można zajrzeć do mojego wątku w tuningu ja miałem podświetlone chyba wszystko co możliwe...

[ wiadomość edytowana przez: ArekCLX dnia 2009-10-04 21:03:41 ]

a co podświetlić legalnie