MotoNews.pl
11 Czym usunąc slady po paście polerskiej? (238062/25)

Czym usunąc slady po paście polerskiej?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie
ślady na czarnych elementach plastikowych i gumowych

czernidło do zderzaków, wygląda jak pasta do butów w płynie z gąbeczką, świetnie kryje każde ślady i mocne otarcia

ja nie chce kryć tylko USUNĄĆ

Cytat:
2009-10-08 00:20:38, archive15 pisze:

słyszłem że jest bardzo ciężko, więc lepiej pokryć niż usuwać... ja tak bynajmniej robiłem

w międzyczasie znalazłem takie cuś

Cytat:
2009-10-08 00:20:38, archive15 pisze:

Zejdzie po 10-tym myciu auta.

jasne, tylko nie o to pytałem w temacie

Ukryć - źle, usunąć poprzez mycie - źle. To czego Ty chcesz?

Myjka wysokocisnieniowa (najlepiej myjnie samoobsługowe ) plus jakis detergent i zejdzie jak sie postarasz juz po pierwszym myciu.... Sprawdzilem osobiscie... juz kilka autek wypolerowałem maszynowo, Farecla to wredna małpa do usunięcia!

Cytat:
2009-10-08 11:21:03, piotr_ek pisze:
Ukryć - źle, usunąć poprzez mycie - źle. To czego Ty chcesz?

człowieku, usunąć a nie czekać aż po 10 myciu zejdzie!!!! czytaj ze zrozumieniem

Cytat:
2009-10-08 17:50:22, Czarek_Rej pisze:
Myjka wysokocisnieniowa (najlepiej myjnie samoobsługowe ) plus jakis detergent i zejdzie jak sie postarasz juz po pierwszym myciu.... Sprawdzilem osobiscie... juz kilka autek wypolerowałem maszynowo, Farecla to wredna małpa do usunięcia!

spróbuję

Cytat:
2009-10-11 21:59:38, archive15 pisze:
człowieku, usunąć a nie czekać aż po 10 myciu zejdzie!!!! czytaj ze zrozumieniem

10 myć nie oznacza 10 miesięcy z jednym myciem w miesiącu. Wystarczy 10x umyć za jednym zamachem. Czytaj ze zrozumieniem.

10 razy za jednym zamachem.... jeśli mówisz poważnie to twoja uwaga zasługuje na głośny

Cytat:
2009-10-11 22:08:31, archive15 pisze:
10 razy za jednym zamachem.... jeśli mówisz poważnie to twoja uwaga zasługuje na głośny

Nie wiem co w tym dziwnego widzisz Przyłożysz się trochę bardziej do zapastowanych elementów i będzie po paście. Oczywiście możesz na to poświęcić i 10 miesięcy i 10 min.

Cytat:
2009-10-08 00:29:28, archive15 pisze:
w międzyczasie znalazłem takie cuś

a to oglądałeś, używałeś?