[S] Alufelgi Dotz Imola 13 do pikaczento.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Sprzedaję felgi ze swojego pikaczento. Szczegóły w aukcji: link do aukcji

NO to jeszcze raz... Poprzednia aukcja miała niedozwolony opis...link

Ta cena KUP TERAZ to tak z rozmysłem jest taka zaporowa?

A i owszem, zobaczysz jeszcze się trafi oszołom i to kupi za taką cenę...

Na allegro można sprzedać rzeczy z drugiej ręki drożej niż sprzedają nowe w sklepach internetowych... Ot taki urok alledrogo.

Cytat:
2009-10-12 16:42:40, Michal-500 pisze:
NO to jeszcze raz... Poprzednia aukcja miała niedozwolony opis...link

tak z ciekawości ...co to znaczy wg alledrogo ..."niedozwolony opis" felgi ???

"Zastrzegam możliwość wycofania aukcji przed czasem z powodu wystawienia przedmiotu w innych mediach" - za często z allegro nie korzystam; więc nie wiedziałem..

Cytat:
2009-10-12 23:08:40, Michal-500 pisze:
"Zastrzegam możliwość wycofania aukcji przed czasem z powodu wystawienia przedmiotu w innych mediach" - za często z allegro nie korzystam; więc nie wiedziałem..

a to dziwne...często to widywałem na aktywnych aukcjach takowy wpis ...i nikt ich nie zawieszał ! ....może się zmienili "cenzorzy" ??

Cytat:
2009-10-12 22:03:07, Michal-500 pisze:
Na allegro można sprzedać rzeczy z drugiej ręki drożej niż sprzedają nowe w sklepach internetowych...

Fakt i to nie tylko z drugiej ręki, ale i z pierwszej. Sam mam przykład z ostatnich kilku miesięcy, kiedy to nowy skaner i pewien moduł pcimcia były na alledrogo droższe niż w renomowanych i pewnych sklepach internetowych, które na alledrogo nie handlują.

Cytat:
2009-10-12 23:14:37, bogdan1 pisze:
a to dziwne...często to widywałem na aktywnych aukcjach takowy wpis ...i nikt ich nie zawieszał ! ....może się zmienili "cenzorzy" ??

ja jakis czas temu wystawilem auto kolegi na alegro, byla licytacja + kup teraz na dole bylo napisane ze cena do negocjacji. moja aukcja rowniez zostala usunieta poniewaz ten zwrot jest "niebezpieczny" dla sprzedajacego gdyz sugeruje sprzedaz towaru poza obrebem alegro.

Ano... Teraz za zwrot typu "aukcja grzecznościowa" również usuwają. Przedmiot musi być wystawiony jako Twój...

Nie dopuszczają do sprzedaży poza allegro bo od każdego obróconego PLNa jest do zapłacenia ekstra prowizja.