[mk7] Pęknięcie - czy da się coś z tym zrobić ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdjęcia mówią same za siebie:

[ wiadomość edytowana przez: dymeq dnia 2009-10-11 15:59:12 ]

dobry blacharz to wyprostuje nadłozy blache zakonserwuje i jeszcze pacjent będzie śmigał z tyłu to słyszałem ze łamią się podłuznice ale tutaj... naprawde długo musiał jeździć w polsce i to zimą

jak to wyprostuje? całą budę? zrób konserwację podwozia i pozbywaj się tego czym prędzej.

czyli essi na złom? nic się nie da zrobić ? kurczę, ja mam sentyment do tego auta !

jak nic nie widać do góry ze coś się skrzywiło to wspawać na to kawał blacy i śmigać... gorsze widziałem i dobrze

W tym miejscu jest łączenie blach ,zresztą widać ,że jedna blacha jest na drugiej .Nic Ci nie pękło .Do Jeżyka ..nie strasz ludzi ,siejesz zamęt takimi wypowiedziami.

[ wiadomość edytowana przez: kamil76 dnia 2009-10-11 17:27:17 ]

wyczyść nałóż kawałek blachy pospawaj i zakonserwuj. Yez strasznie wyolbrzymia

Cytat:
2009-10-11 17:36:42, cinus pisze:
wyczyść nałóż kawałek blachy pospawaj i zakonserwuj. Yez strasznie wyolbrzymia

Dokładnie to nałożył bym na to Cechownik w rozmiarze i było by ok

co do Pana " yezXR3i " Chciał bym zobaczyć twoją Podłogę i zapytać się ciebie dlaczego go jeszcze nie sprzedałeś

Uwierz mi ja już praktycznie nie miałem podłużnic. Odchodziły płatami, myślałem że już się nic nie da zrobić ale zrobili za 400 zł wspawali blachę '3' zakonserwowali ładnie i trzyma się pięknie teraz. Nie wierzyłem że jeszcze się bagażnik trzyma, nikt się tego nie chciał podjąć wszystko się da zrobić.

[ wiadomość edytowana przez: tomekka dnia 2009-10-11 18:37:49 ]

prawa tuleja przednia to jakas slaba juz
a i uszczelnacz wybieraka sie moczy.
a blacharsko to nie jest zle sie da.
wzmocnic to - moze tak na dł. pol metra nawet i smigac.
nie ma stresu.