| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-09-11 09:47:44 Mam problemik z radyjkiem CDR 500! czasami czyta płyty a czasami ( przeważnie ) je wywala! Poprzedni właściciel wcale nie używał CD tylko radio! A ja jak włożyłem pierwsza płytę to wyjąłem ja razem z WIADREM kurzu! Niby je wyczysciłem płyta czyszczącą ale nic to nie dało ( wg mnie to te płyty są Gówno warte) Muszę chyba wymontować radyjko ale jeszcze nie wiem jak? Może macie jakiś sposób na proste wyjęcie radia!
A jak tam Wasze radyjka????????? Czy wstawialiście jakieś inne głośniki w fabryczne miejsca? Będę wdzięczny za jakieś wskazówki! TOXIC!!!!TOXIC |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2002-09-11 10:12:32 Powiem ci ze czyszczenie płytą czyszcząca jest nic nie warte.
Oddaj do serwisu i niech ci wyczyszczą. Bedziesz miał swiety spokój. Pozdrawiam |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-09-11 13:58:03 Może być znacznie gorzej - wypalony laser. Niestety z częściami zamiennymi jest tragedia - przerabiałem to kiedyś Pozdrawiajka, Alek |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-09-11 17:59:26 Na radiu jest taki przycisk RESET sprobuj tym przyciskiem jak Ci wywali plyte, u mnie pomoglo |
toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-09-16 11:04:22 Mam problemik ze swoim CDR 500!!!! Wyjąłem radyjko z auta a po włożeniu trzeba wpisać KOD!! Kod posiadam ale jak go wpisać jeśli w kodzie jest cyfra 7 a przycisków jest tylko do 6!!! Po włożeniu radia wywaliło napis SAFE i nic nie działa!!! Może ktoś cos na ten temat wie????!!!! Będę wdzięczny za wskazówki!!! :-( :-( :-? |
toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-09-17 13:46:47 Na wpisanie KODu jest 10 podejść ! Przyciski funkcyjne to tylko 1,2,3,4, - odpowiadaja 4cyfrowemu kodowi w radiu! Trzeba kolejno wcisnąć tyle razy +1 dany przycisk jaka jest cyfra KODU ( pamiętajcie że 1 wciścięcie oznacza cyfre 0 ) Liczy się czas pomiędzy próbami wpisania kodu! Międzi pierwszą a druga prubą musi minąć 10 sekund itd zato między 9 a ostatnią 10 musi minąć aż 640 minut ( nieźle co ) A RADIO MUSI BYĆ CIĄGLE WŁĄCZONE!!!!! ALE ICH W TYM OPLU POPIERDOLIŁO!!!!!!
W obecnej chwili mam na wyświetlaczu napis SAFE tzn że aby rozkodować te moje pojebane radio muszę zapierdalac aż do SERVISU OPLA :-( :evil: :evil: :-? :-x :-x PAMIĘTAJCIE nie bawcie się metodą prób i błędów przy wpisywaniu kodu do CDR 500!! Ja teraz juz to wiem!!!!!!!!! Narka! Jak rozkoduję tego złoma to napiszę ile mnie JEBŁO PO KIESZENI |
toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-09-29 11:37:24 Udało mi sie zdobyć instrukcje do CDR 500!! ( dzieki koledze z Wrocławia z SERVUSU!) -przysłał mi ja do chaty! Jak sobie zeskanuję to mogę komus udostępnić! Powiadomie o gotowości do przesłania!
Jak ktos potrzebuje to niech napisze mi maila!!! NARA!!! |
RWicik Chevrolet Lacetti WA, PL | 2002-09-30 10:02:55
Ostatnio tutaj była: http://astra.autokacik.pl/download/cdr500.zip [ wiadomość edytowana przez: RWicik dnia 2002-09-30 10:05:06 ] |
z0mbie Opel Omega B Opole | 2002-09-30 12:04:49 Na http://astra.autokacik.pl/download/cdr500.zip owszem jest, ale po angielsku. |
toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-10-03 09:42:11 Mam u siebie CDR500 i już mi hulał OK ale po wyłączeniu zapłonu gdy gra CD radio gaśnie! ( normalka) ALEEEEE po ponownym włączeniu CD już nie czyta płyty i ją wypierd... z CD PISZĄC ER-CD! Jak wyłączałem najpierw ć a potem wyjmowałem kluczyk ze stacyjki to było OK ale raz mi się zapomniało i juz sie wszystko POJEBAŁO!!!!! CHYBA WYPIERDOLĘ TO RADIO I KUPIE COŚ NOWEGO! Może ktoś chce CDR500 na części?
UWAGA Jak się je po wymontowaniu zdrowo PIERDOLNIE to gra!!! do czasu wyjecia kluczyka ze stacyjki na włączonym CD!!! Co wy na to????? |
RWicik Chevrolet Lacetti WA, PL | 2002-10-03 09:46:22 Może wystarczy oddać do warsztatu i oczyścić np. soczewkę w głowicy czytającej ... [ wiadomość edytowana przez: RWicik dnia 2002-10-03 09:47:40 ] |