[S] polonez rover bimarco sabelt szpera ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie
sprzedam poldorovera , powodów jest kilka , było troche frajdy tychy , olkusz , ale trzeba skończyć inny projekt

Autko sprawne , OC ważne do 31 stycznia 2010 , przegląd do 02 maja 2010 .

Stan z generalnie OK , nic nie popsułem przez miesiąc posiadania , nawet przeciwnie

Poldek jest genralnie seryjny , zawieszenie hamulce układ kierowniczy , jest odetkany wydech , fajnie ryczy (pospawany ostatnio bo się urwał) , światła świecą ,klakson trabi a koła się kręcą .
11.10.2009 autko wystartowały na torze fiata w tychach , i bez problemu przeszło BK !!
Daje sporo frajdy z jazdy , silnik rovera pracuje bez zarzutu , pięknie się odkręca , nie grzeje się nie dymi . Delikatnie słychać jeden popychacz i czasem falują obroty( wystarczy wyczyścić silniczek krokowy)

Czasem zawiesza się rozrusznik (pyka) trzeba przeczyścić kable prawdopodbnie , aku jest słaby , ale auto jak do tej pory odpala mi codziennie . podłoga zdrowa , wypatrzyłem dwie małe dziórki , tylnie nadkola poszpachlowane , ale mam reperaturke .

Samochód jest wybebeszony z tapicerek , wnętrze pomalowane na biało , kierownica Monte Carlo trójramienna , włącznik wentylatora chłodnicy z kabiny . Z ciekawszych modyfikacji dyfer z poloneza trucka 4.55 sprawia że poldek rozpędza się jak wściekły .

W aucie dokonałem kilku modyfikacji /inwestycji , część ich
kosztu doliczam do ceny jaką zapłaciłem za samochód . Zespawany dyfer + wymiana oleju , wymiana oleju w silniku + filtr , filtr powietrza , przedłużenie naby do kierownicy , wspawanie mocowań pod fotel kubełkowy , montaż fotela bimarco C (stan igiełka) wraz z aluminiowymi szynami i szelkowymi pasamu 4ro punktowymi sabelt z CENTRALNĄ klamrą .

Auto stoi na kołach stalowych przód 14' z poloneza trucka z zimówkami ,tył 13 df z 175/50/13 z resztą bieżnika

filmik z Tychów

cena 1200 zł
wiem za ile kupiłem , napisałem co wsadziłem w auto

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2009-10-15 22:10:53 ]

jak bys jednak sprzedawal na czesci to potrzebuje komplet elementow potrzebnych do swapa do kanta, bez silnika.

Daje 100 zł i po temacie

to ja bym wziol silnik ;] moze byc goly;]

Stalin , podać Ci numer konta ? stówka zawsze sie przyda , zwłaszcza jak ktoś chce dać

jak chcecie sobie rozebrać itp to prsze bardzo , można sprzedac fotel pasy mocowania koła dyfer bude i zostawić to co potrzebne na swapa , ja się za to nie biore , sprzedają całe auto na chodzie

Poldek ma pół baku benzynki 98 oktanów

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2009-10-16 08:20:20 ]

Cytat:
2009-10-16 00:05:31, jaqo pisze:
jak bys jednak sprzedawal na czesci to potrzebuje komplet elementow potrzebnych do swapa do kanta, bez silnika.

Sorry że się wcinam w nie mój temat sprzedaży, a jakby Blady jednak sprzedawał w całości, to ja mogę Ci sprzedać komplet gratów na swapa, bez silnika . Jak coś to napisz na PW

Ja się mocno zastanawiam nad tym polonezem, także powiedzmy że jestem zainteresowany. Widzisz Blady mogłeś odpuścić to ja już bym go upalał od miesiąca

ja powiem tylko ze siedzialem na prawym jak w olkuszu byl upalany i robi to auto robote jaka trzeba ) jedyne co, to trzeba sie przyzwyczaic ze to wiertarka jest

Poldek stoi w Mysłowicach woj śląskie(dokładniej mysłowice brzezinka)

tel 507 018 532 - czasem nie mogę odebrać .

Poldek w zasadzie zaliczkowany
ogłoszenie nieaktualne