KJS 6 września

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i doczekaliśmy się kolejnego kjs-u . Sczerze mówiąc to ja już nie pamietam kiedy ostatnio jakiś był w Krakowie bo najczęsciej się nie odbywały Zobaczymy ja pojdzie naszemu ukochanemu AK teraz, może pani która się tym zajmuje zdąży wrócić z urlopu a jeszcze nie zdąży się rozchorować . Mam nadzieje że się odbędzie bo to co oni tam robią w tym AK to jest parodia.
Pozdrawiam

No ...a czytaliście ostatnie WRC? Nawet Kuzaj ich zrównał z ziemią

Mnie szczerze nie chce się nawet mieszać ich z błotem bo to nie ma i tak sensu. Tu w sumie nie ma się nawet co śmiać tu trzeba płakać.
P.S. Rekin to nie Ty w mówiłeś w Szczurowej że w naszym automobilklubie komornik siedzi??

Nie to chyba Konrad mówił

Cytat:
2003-08-26 22:20:52, Rekin7 pisze:
Nie to chyba Konrad mówił

eeee ktoś mówił ale na pewno nie ja

Cytat:
2003-08-26 21:28:57, tomy21 pisze:
Mnie szczerze nie chce się nawet mieszać ich z błotem bo to nie ma i tak sensu. Tu w sumie nie ma się nawet co śmiać tu trzeba płakać.
P.S. Rekin to nie Ty w mówiłeś w Szczurowej że w naszym automobilklubie komornik siedzi??

Tommy to oczywiste że tym komornikiem jesteś ty, non stop pijany a za czyja kasę KLUBOWICZÓW
P.S.
a by was ch... szczelił, że pojechaliście w nocy, trzeba było zostawić nam chociaż narzędzia i podnośnik

a wracajac do KJSu fajnie by było jak by się odbył, choć w to wątpie

dzwoniłem do ciebie o 7 rano ale oczywiście leżałeś zalany w trupa

bo kto normalny dzwoni w środku nocy

a do szkoły na którą chodzisz na 8.00 ??? bo ja już zapomniałem

KJS???? A co to jest bo już zapomniałem? Konrad jak RK będzię zalegalizowany (jak zielsko w Holandii ) to będą inne KJSy lepsze niż super OESy Pozdrofka for all - Ja tam wole przygotować się PSYCHICZNIE na Euromarket Trophy

Septembeer ale do euromarketu jest jeszcze chyba kawałek czasu a kjs ma byc 6 wrzesnia choc na wet poszedłbym na zakłady obstawił że sie nie odbędzie

Cytat:
2003-08-27 13:53:06, tomy21 pisze:
kjs ma byc 6 wrzesnia choc nawet poszedłbym na zakłady obstawił że sie nie odbędzie

moim zdaniem się odbędzie, po odwołanym Krakowskim, na pewno puszczą do końca roku KJSy bo muszą jakoś zarobić no i ludzie do tej pory psy na nich wieszają za to odwołanie to muszą stwarzać jakieś pozory że się KJSami "interesują"

Cytat:

moim zdaniem się odbędzie, po odwołanym Krakowskim, na pewno puszczą do końca roku KJSy bo muszą jakoś zarobić no i ludzie do tej pory psy na nich wieszają za to odwołanie to muszą stwarzać jakieś pozory że się KJSami "interesują"

Konrad ja myśle że im już nic naprawde nie pomoże. Krakowscy miłośnicy rajdów doskonale wiedzą jak to wygląda i jakie mają podejście do imprez typu kjs, samo odwołanie krakowskiego było przykładem jak im bardzo zależy na opinii i tym sporcie.

Tommy że się z Tobą o flaszkę nie założyłem oja ja głupi
nic 20.IX nastą pi uderzenie - będzię kręcioł który nieźle zakręci...

nie no bez jaj, znowu przesuwaja kjs na 13IX, a 20 IX z pewnych powodów mnie nie będzie na kręciołku nad czym ubolewam, ale cóz siła wyższa

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-08-29 01:07:42 ]

ja mam pytanie kiedy bedzie Euromarket Trophy i macie jakies informacje na ten temat ???

Cytat:
2003-08-29 00:18:55, Septembeer pisze:
Tommy że się z Tobą o flaszkę nie założyłem oja ja głupi
nic 20.IX nastą pi uderzenie - będzię kręcioł który nieźle zakręci...

Septembeer mogleś z nami do Szczurowej jechac i bysmy sie tam kulturalnie napili co do kjs-u widac ze jednak sie dbedzie z malym poślizgiem ale to w naszym AK normalne, cud ze Krakowski zawsze startowal w terminie ale na przygotowanie mieli rok
ale w tym roku jakos im nic z tego nie wyszło

[ wiadomość edytowana przez: tomy21 dnia 2003-08-29 16:57:40 ]

Co do Euro to jeszcze za wcześnie chyba, ale jak chcesz startować to lepiej dmuchać na zimne bo tam jest ograniczona ilość zgłoszeń .