Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-27 00:17:55 Kitas witaj w klubie, u mnie ten sam problem. Szczerze powie, że sądziłem że ponieważ wy bliżej Europy ![]() Żeby cie dobić niestety powiem, że dokonałem rozeznania i nasz OPEL nie przeiduje żadnych części zamiennych do przekładni, jedynie wymiana. Pozostaje mi na razie dolewać płynu, na szczęście sporadycznie i liczyć, że niebawem przesiądę się na następną omesię bez usterek ![]() Jakbyś miał jakieś dobre rozwiązanie pamiętaj o mnie, może przy dwóch przekładniach wytargujemy rabat ? Pzdr, Janusz |
![]() Andyfi Oldsmobile Aurora Siedlce | 2003-08-28 09:51:54 U mnie też cieknie! Dla trzech rabat będzie już duży. ![]() Ja spróbuję uszczelnić jakimś uszczelniaczem |
![]() dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2003-08-28 13:14:12 ja wyrwałem używkę za 250 PLN i jest malina ![]() w mojej starej nie było już co uszczelniać pozdro jeszcze jedno - ja swoją załatwiłem dając sandał przy kołach skręconych do oporu w lewo. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale od tamtego czasu staram się unikać podobnych sytuacji ![]() |
![]() maryjank DEADSOUL Opel Omega A 2,6 CD ... Wałbrzych | 2003-08-30 19:18:04 Jest gosc we Wrocławiu 071 373 78 93lub 0501 13 66 57.Mechanika pojazdowa specjalizacja Opel.
Dostałem ten namiar w sklepie Kruk Opel Wrocław 071 355-82-18lub 0602 669 541.Podaje namiar na sklep poniewaz nie jestem pewien czy to ten kontakt bo wizytówka została ale nie wiem czy z tego tematu.Ja myslałem ze mam luzy na przekładni i wchodzila w gre naprawa mechaniczna a oni powiedzieli ze tyko uszczelniaja. |
![]() JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-30 21:13:57 Kitas, podobno jest kilka typow przekładni do omy B. Trzeba sprawdzić, jaki masz nr części na obudowie, i kupić taki sam. Nie wiem jeszcze w 100% , że to prawda, ale jutro sprawdzę i dam znać.
Jakby co będziemy działać, chyba, że wcześniej wyrwę coś z innego źródła, wtedy też dam znać, żebyś nie miał popeliny. Strzała, Janusz |