Ocencie sami :)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak na razie tak wyglada moj maluszek, sami ocencie. Jak na razie bo juz po wakacjach bedzie wygladal inaczej :-D :-D :-D maluszek126p@interia.pl

Wiecej zdjec na mojej stronce http://maluszek126p.w.interia.pl

wieś tańczy i śpiewa !
Te fireballe na przodzie i po bokach to jakaś zajawka na Fast&Furious ? Naklejka na przedniej szybie supersprint nadaje sie do natychmiastowego odklejenia.
Te spoilero-zderzaki bym zdemontował, a najlepiej je sprzedał a za otrzymane pieniadze zrobilbym mala inwestycje. Obnizyl bym go !
Jestem na nie...

Co do obnizania to jestem sceptycznie nastawiony. Za duzo dzior... i ciezko wyjechac na kraweznik co na moim osiedlu sprawialo by klopoty. Mnie sie podoba. I DZIEKI ZA SZCZEROSC

a co mam napisać ze jest świetny i bardzo mi sie podoba ? Napisałem co mysle, nie podoba mi sie.
Lepiej jakby ci ktos pisał ze masz swietny samochód, a tak naprawde myslał co innego, bo moim zdaniem to bezsenu.

ładna chała z tymi wlepkami na twoim aucie
wywal naklejki zderzaki można jeszcze przeboleć
supersprint
crossfire :rotfl:

zdzieraj to brzydactwo juz po dożynkach

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-08-27 08:53:16 ]

Dość oryginalny ale to nie mój styl, nie nawidzę spojlerów, zderzako-spojlerów, lotek a już przede wszystkim naklejek NIE NA MALUCHU - FE . Zobaczymy jak będzie wyglądał po wakacjach.

A TUTAJ możesz sobie ulżyć i wypowiedzieć sie na temat mojego bąka

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-08-27 10:57:27 ]

DLACZEGO JA NIGDY NIE WIDZE FOTEK TYLKO TE PIE... CZERWONE KRZYZYKI??????? JA TEZ CHCE OGLADAC ZDJECIA!!!!!!!!

Cytat:
2003-08-27 11:03:04, Lo3eK pisze:
DLACZEGO JA NIGDY NIE WIDZE FOTEK TYLKO TE PIE... CZERWONE KRZYZYKI??????? JA TEZ CHCE OGLADAC ZDJECIA!!!!!!!!

Tez nie widze, moze kolega zdruzgotany krytyka usunal je?

ja tez bym zobaczyl..kto zassal niech udastepni gdzies...

na tej stronce podanej w odniosniku "o mnie" sa fotki a wg mnie, tak szczerze to wyglada mi na wiejski tuning, juz nie bede sie czepial tych kolpakow, ale naklejki fuj! ze nie wspomne ze to seryjne zawieszenie to az grzech tak zostawic. Mozna zapytac co autor chcial powiedziec za pomoca tego "crossfire"?
Pozdrawiam.

No to zawieszeni mnie tez przeraza tez takie mialem ale na szczescie juz jest zglebowany a ta naklejka nad reflektorem ( na masce) jest jakaos krzyw naklejona albo mam cos z oczami, ja bym zrobil mu glebe sciagnol kolpaki zderzaki moga zostac naklejki sciagnac i lajcik

Przypomina mi auto jednego kolegi z lublina.
Tyle ze u niego jest wszystko zrobione z gustem.
Niestety nie działa strona i nie pokaze fotek ale powie mze u niego wygląda to duzo lepiej.
Czeka cie bardzo duzo roboty

eno nie straszcie chłopaka że to aż tyle roboty dasz rade

Troche pracy, wysiłku i pieniędzy i bedzie OK

a ja sie z wami nie zgodze, sam sie przekonalem ze wam sie nie podonaja autka ktore sa obnizone optycznie, maja przerobione zderzaki itp. wy kochacie klasyki ktore dla mnie nic szczegolnego nie znacza bo to pelna seria i tyle. zaraz pewnie sie odezwa 1000000000.... glosow ze !@#$%^ ale ja mam swoje zdanie i bede sie jego trzymac!!!!!
mi sie to autko podoba ale tez nie w 100%
"-" za:
naklejki i kolpaki

jak dla mnie niezle autko i brawa dla kolegi za odwage i nie przejmuj sie tymi glosami, wazne ze tobie sie podoba! wszystkim nie dogodzisz!!

Guncin - ale skoro klasyki cię nie "pociągają", to co cię pociąga?? fury stuningowane na "nowoczesny sposób"?? (a'la Francja itp)?? bo jeśli tak, to tam też podstawą jest bądź gleba, bądź wieelkie fele na cienkich oponach... i dopiero takie autko nazwałbym optycznie obniżonym (bo fele się ledwo w błotnikach mieszczą... a tak wg mnie kupa
jak to się dzieje, że takie rodzynki mi na mieście umykają

Cytat:
2003-08-27 16:41:28, widynek pisze:
Guncin - ale skoro klasyki cię nie "pociągają", to co cię pociąga?? fury stuningowane na "nowoczesny sposób"?? (a'la Francja itp)?? bo jeśli tak, to tam też podstawą jest bądź gleba, bądź wieelkie fele na cienkich oponach... i dopiero takie autko nazwałbym optycznie obniżonym (bo fele się ledwo w błotnikach mieszczą... a tak wg mnie kupa
jak to się dzieje, że takie rodzynki mi na mieście umykają

powiem szczerze ze mialem "przyjemnosc" jezdzic obnizonym autem i nikomu nie polecam tego an polskie drogi...staracie sie upodobnic swoje autka do tych z innych krajow ale wezcie pod uwage ze tam sa o niebo lepsze drogi!!!
kolka sa fakt do @#$ ale reszta wg mnie jest niezla

rozumiem że "my", to też ja - ja się nie staram!! bo mnie się podobają klasyki, jakbym miał wizualnie zmieniać furę to tak, by przypominała oldtimera...
to chyba ty chcesz z kanta zrobić coś na modłę zagraniczną... a wg mnie bez gleby nie da się zrobić super wyglądu (ale to moje zdanie)..

Cytat:
2003-08-27 16:52:20, Guncin pisze:
powiem szczerze ze mialem "przyjemnosc" jezdzic obnizonym autem i nikomu nie polecam tego an polskie drogi...staracie sie upodobnic swoje autka do tych z innych krajow ale wezcie pod uwage ze tam sa o niebo lepsze drogi!!!
kolka sa fakt do @#$ ale reszta wg mnie jest niezla

Wiesz ja jezdzile obnizonymi..utwardzonymi..itp.. i ja wole jak mnie "wyczepie" na drodze niz komforcik sa rozne gusta i upodobania

otóż to.. każdy szuka w aucie czegoś innego - w maluchu i tak komfortu nigdy nie było, a przynajmniej nie muszę się składać do zakrętów jak emeryt