MotoNews.pl

Ranking 10 samochodów, w których wstyd pokazać się w mieście

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ranking 10. samochodów, w których wstyd pokazać się na mieście!

Espero znalazło się na 10 miejscu.
Styl i formę tego artykułu pozostawiam bez komentarza
Zresztą zobaczcie sami.

[ wiadomość edytowana przez: tommi-j dnia 2009-10-27 09:52:23 ]

tak ciekawe...
niektóre auta sa obciachowe ze swojej własnej natury
a inne z powodu własciciela....

głupszgo tekstu dawno nie widziałem

no cóż - jaki portal taki artykół..
ktoś leczy swoje kompleksy, a przy okazji kompleksy swoich ziomali, ból polega na tym, że aby jeździć większością wymionionych tam aut trzeba mieć jaja.
weźmy taki ford Ka - brzydki- fakt, wstyd w nim sie pokazać- fakt, ale za to jest to samochód, który wyznaczył trendy jeśli chodzi o sposób prowadzenia małych aut ( genialny rozkład masy)
charade - genialność w swej prostocie, ciekawe wersje silnikowe - począwszy od dieselka 1.0 ( który potrafi spalić niewiele ponad 3 ltr/100 km) skończywszy na silniczkach o mocy ponad 80 KM ( w tak małym gównie dają nieźle radę)
dlaczego w zestawieniu nie ma aut sponsora - czyli skody?? przecież felicja mogłaby spokojnie znaleźć się wysoko, fabia też nie grzeszy ani urodą, ani techniką - a do tego głośno krzyczy - chciałbym VW , ale mnie nie stać!!!

Cytat:
2009-10-27 12:07:06, sweeper23 pisze:
fabia też nie grzeszy ani urodą, ani techniką - a do tego głośno krzyczy - chciałbym VW , ale mnie nie stać!!!

a o felicji czy favorit nie ma co wspominać
w sumie ja bym tam znalazł więcej innych samochodów którym wstyd jeździć ... a od Espero niech się od....

Zapewne autor sam jeździ jakimś piździdełkiem ale oczywiście nie wymienił go z nazwy. Wg mnie jedynym trafieniem w tym pseudo rankingu jest BMW E30. Zwłaszcza że wiele z nich to kiszka na kółkach z burakiem w środku. Natomiast nie powstydziłbym sie osobiście prowadzić i mieć BMW 5 lub 7 nawet wiekowa ale w nienagannym stanie, z full wypasem, najlepiej srebrny metalik.....OK juz schodzę na ziemię

widziałem nie jedno espero ale zwieśniaczone tylko jedno co wpadło kiedyś na zlot z całym wyposażeniem z Allegro na masce

A mówiłem Prezesowi, że Porsche Cayenne to wieśniacki samochód, ale nie, on się uparł, no i kupił dziada w zeszłym miesiącu w ful wypasie i na dodatek w dieslu
To wg autorów już lepiej Espero pomykać
Ja pierdziele, ale szmira...

Cytat:
2009-10-28 13:00:27, markon pisze:
widziałem nie jedno espero ale zwieśniaczone tylko jedno co wpadło kiedyś na zlot z całym wyposażeniem z Allegro na masce

Zapomniałeś dodać że klamki też miał bogato wyposażone .
Artykuł i zestawienie denne. Autor nie miał nawet tyle odwagi,żeby podpisać się imieniem i nazwiskiem

O proszę ciekawe
Już dawno nic nie pisali o Espero a tu proszę wróciło i to jak brawurowo – jest w pierwszej dziesiątce. Wesoło – ale mam delikatne wrażenie, że espero znalazło się tam przypadkowo –byli w stanie wymyślić tylko 9 nie mieli czym zapchać luki. Poza tym, panowie - kogo obchodzi zdanie dziennikarzy. Czasem się zastanawiam co to za zawód i jak to jest: nie mieć rzetelnej wiedzy ma żaden temat a poruszać wszystkie możliwe?

Oj nie tylko nasz klub się oburzył. Jeden z czytelników artykułu, którego list wydrukowano w prasie również miał obiekcje, z tym, ze jemu chodziło o BMW

Cytat:
2009-10-28 13:00:27, markon pisze:

czyżby to

I jeszcze na najdalszym planie zdjęcia Zaporożec
Chłopcze do bicia - jakiś komentarz ?

Cytat:
2009-11-20 21:27:13, DeeJay pisze:
I jeszcze na najdalszym planie zdjęcia Zaporożec Chłopcze do bicia - jakiś komentarz ?

ssssssssss.......

Nie mogę ..bo jednak pierwszy plan bije wszystkich na łeb !

Cytat:
2009-11-20 19:51:33, JaRabbit pisze:
czyżby to

Nie no spoko jest to Espero Z przodu z tą banderą to jak samochód rządowy wygląda

To zdjęcie nie pokazuje czaszeczek

Cytat:
2009-11-20 23:32:20, Michal7e91 pisze:
Nie no spoko jest to Espero Z przodu z tą banderą to jak samochód rządowy wygląda

ciekawe czy ten pozer półtusk byłby zainteresowany?

I kolejny niezadowolony czytelnik w swoim liście, który został zamieszczony na łamach prasy ostrymi słowami skrytkował artykuł. Zastanawia mnie jaki cel chciał osiągnąć autor takiego rankingu. Przecież w ten sposób uraził swoich czytelników, którzy na codzień użytkują wymienione auta. Ja sam jestem czytelnikiem tego czasopisma od paru lat i po przeczytaniu artykułu poczułem niesmak. Jestem też posiadaczem espera i nie wstydzę się jeździć tym samochodem, a wręcz przeciwnie- jestem z niego bardzo zadowolony.

Ten kto to pisał to zwykły idiota naprawde szkoda pary na takich

Beznadziejny ten ranking-nie ma sie czego wstydzic. Zresztą nie wiem jak mozna powiedziec ze jest to samochód bezpółciowy, samochód wyprodukowany 15 lat temu a i tak dzisiaj wygląda ładnie. W momencie kiedy byl produkowany innowacyjnością wyprzedzał swoje czasy.

Ale z tym wieś tuningiem to prawda.