| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2003-08-28 20:58:54 Nie wiem jak to jest w silnikach 1.5. Myślę ze powinieneś przyjechać na zlot |
piotr-ek | 2003-09-17 14:53:06 Ja jeszcze w temacie... wymontowywał ktoś z Was schowek przed pasażerem? Co się za tą plastikową wytłoczką znajduje? |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-17 21:34:12 Piotrze, spróbuj otworzyć maskę i spojrzeć na wlot powietrza do kabiny (na podszybiu).
Obok tej wnęki gdzie wpada powietrze (przykrytej plastikową osłonką) po jej prawej stronie znajdziesz coś co wygląda jak bańka. Wchodzą tam 2 przewody podciśnienia. Sprawdź czy stamtąd nic nie wypadło. Czy złączki nie są obluzowane. Jeśli tam wszystko jest ok, zdemontuj chwyt powietrza uważając na wężyki (jeden idzie od spodu). Cały chwyt trzyma się w sumie na 4 czy 5 srubach, tylko uważaj na podkładki. Kiedy już go wyjmiesz w otworz, który ukaże się twoim oczom zobaczysz chyba 6 wężyków i przyłączek. Staraj się tam znaleźć przyczynę. Mam nadzieję, że trochę pomogłem. |