Czy mnie jeszcze pamiętasz?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pozdrawiam , jestem od paru dni w kraju . widzę że się rozwijacie , a to cieszy.ukłony i do usłyszenia.

o Jezooooo
Strzała WIT

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Witaj Wit!
Mam nadzieje, ze widzimy sie na najblizszym spocie!?

Pozdrowka
Adamus

Ohohohoho

WELCOME MR. WIT juz w Polsce, na dłużej czy na chwilę ? koniecznie musimy sie spotkać - tyle sie wydarzyło przez ten czas, zresztą sam widzisz

Cytat:
2003-08-27 17:53:27, wit pisze:
(...)ukłony i do usłyszenia.

Mam nadzieję że do zobaczenia

na pewno się spotkamy , postaram się być.jak to mówią "my pleasure." purveyor of pleasure.

Hehehe ello ale ja wiedzialem wczesniej ze przyjechales bo odwiedzilem warsztat na Dabrozczakow i powiedzil mi mechanik ze przyjechales do nich cieniasem . Ale slyszalem ze jestes posiadaczem Seatem

Cytat:
2003-08-28 21:34:06, Skora pisze:
(...) przyjechales do nich cieniasem . Ale slyszalem ze jestes posiadaczem Seatem

Eeeee - Wit trzeba zakupić "jedynie słuszny" samochód a nie tam jakieś wynalazki

WITaj wśród żywych

ale macie wywiad, fakt obecnie używam seata ibizę ,cinqecento jest syna ,ale sentyment do fso pozostał i tego żaden inny wynalazek nie zmieni.

Witka WIT !!!!!!

Cytat:
2003-08-28 21:34:06, Skora pisze:
Hehehe ello ale ja wiedzialem wczesniej ze przyjechales bo odwiedzilem warsztat na Dabrozczakow i powiedzil mi mechanik ze przyjechales do nich cieniasem . Ale slyszalem ze jestes posiadaczem Seatem

Skóra ty masz informatorów chyba wszędzie
Aż strach iść na kibel

JANIO WITA WITA !

mam nadzieje ze WIT nie bedzie mial mi za zle ze podczepiam sie pod watek, ale "na goraco" nie moglem znalezc odpowiedniego. w sumie chodzi tylko o to zeby sie przypomniec i upewnic wszystkich ze zyje, mysle i snie o FSOAK caly czas i wogole usprawiedliwic ze nie pokazalem sie na ostatnich zlotach (szczegolnie zaluje ogolnopolskiego, z ktorego wlasnie przeczytalem relacje).
no tak a dlaczego?! ano siedze w anglii i probuje zarobic troche grosza, azeby pozniej moc zainwestowac w jedynie sluszna "fso-sprawe"... pozdrowienia dla wszystkich!

To witamy również Lecha , mam nadzieje że przyjdzie taki dzień i spotkamy sie wreście wszyscy razem na jakimś spotkaniu regionalnym

a kiedy najbliższe spotkanie ?

Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze jedziemy do Przywidza 12-14.09