Aktualizacja Klubowej WWW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakladam nowy temacik w ktorym po krotce przy kazdej aktualizacji bede staral sie pisac co nowego. A dzisiaj...

... porady majora jesli chodzi o zadrapania na lakierze...
... nowy dzial 'crash-test' - jesli ktos jest w posiadaniu fotek z rozwalonymi esperami prosze na moj mail cwikus@sti.net.pl ...
... niedlugo otwieramy spowrotem galerie na stronie, niestety poprzednich fotek nie moge juz odzyskac wiec prosze o podsylanie fotek swoich aut chetnych klubowczow na adres powyzej ...

Dzisiaj nowy news autorstwa Lasombry dotyczacy likwidacji koncesji Rock-Radia 15 pazdziernika - ze strony z bannera mozna wyslac maila protestacyjnego.

Dodana rowniez galeria klubowa, w ktorej na razie 5ciu klubowiczow. Fotki prosze zasylac na mojego maila chetnych wszystkie pojawia sie w pon-wtr nadeslane, poniewaz od jutra jade na impreze i wracam dopiero w niedziele w nocy.

Dodany news Lasombry o ktorym przez brak snu (2 doby imprezy) zapomnialem wspomniec. Ogolnie teraz prawie nie zyje jeszcze (dochodze do siebie).

No ale co ja to mialem. Aktualizacja w postaci galerii Bogdana1. Sorry Bogdanie za opoznienie, jednakze wakacje sie konczyly, musialem to oblac.

A mnie się "Bogdan" nie otwiera, mam tylko krzyżyki, ale pozostałe chodzą

Cytat:
2003-09-01 18:47:08, HenBas pisze:
A mnie się "Bogdan" nie otwiera, mam tylko krzyżyki, ale pozostałe chodzą

U mnie to samo, ale klikam prawym na "krzyżyku", daję "otwórz w nowym oknie" i widzę zdjęcie

Cwikus zapomniał dodać katalog small.
Wejdź tutaj i pooglądaj zdjęcia.

Acha, sprawdziłem tak jak zrobił Andrzei i działa

przepraszam za cale zamieszanie, poprawie jak tylko bede w domu (z rana)

Zrobione, przy okazji nastepna aktualizacja (uzyskalem zgode od nexia.pl na publikacje artykulu o antenie).

Dzisiaj dzial ZLOTY zostal podmieniony na strone Łukasza Gajera o ... . Chyba każdy się domyśla

Ale tu seryjnie postuję . Az mi glupio

Dzisiaj dodane fury Petersena oraz Adminka, wlasciciele zapraszaja do ogladania

Rafał, to zepsuję odrobinę Twoją statystykę
Zdęcia coraz bardzie wyrafinowane
Panowie, tylko co z naklejkami klubowymi na blendzie, bo nie wszystkie furki je mają ?

Nowy news ma stronie

nowe fotki na stronie i news

Brawo Cwikus

Nowe fotki Łukasza Gajera na stronie.

Po za tym, jeśli ktoś jeszcze nie zdąrzył, multimedialny prezent od Andrzeia również jest wrzucony.

Zapraszam.

Nowe fociątki klubowego Vipera na stronce

Dziekuje bardzo ze je wrzuciles

Nie znalazłem Życzeń Świątecznych na naszej stronie p.Ćwikuś.
PZDR.