[s] Felgi oryginalne magnezówki crommodora + opony Goodyear

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania mam komplet 4 sztuk kół (jedno z czterech na zdjęciu). Do sprzedania razem z oponami lub oddzielnie.

- Felgi to oryginalne magnezowe felgi Cromodora CD 10 (tylko 4,3kg waży jedna felga), 4x98mm, piasta na fiata, 13x4,5 cala, rok produkcji '73, konieczne sa dętki, stan: proste, felgi były malowane srebrną farbą do alumium oraz pokryte lakierem bezbarwnym, jest trochę ubytków (takie wżerki to normalne przy tych felgach) ale nie są one niczym uzupełniane - więc nie ma ryzyka że cos odpadnie, lekko obdarte są te wystające środki ( trzba bardzo uważać żeby felga się nie przewróciła bo od razu się lakier obdziera w tym miejscu), wszystkei 4 felgi wyglądają tak ta na zdjęciu. do kompletu dekielki Fiat
- Opony Goodyear Vector 5+ M+S, 165/70 R13, opony z 2007 roku, na brzegach jeszcze są cycki, bardzo mało używane, opony są całoroczne, jeździłem tylko latem, nie zdzierają się nadmiernie i nie ma wrażeni jazdy na maśle tak jak to jest w przypadku opon zimowych, opinie mają bardzo pozytwne, podobne dużo lepsze od tanich zimówek.
Cena:
- opony - 400zł
- felgi - 400zł
- opony z felgami - 800zł

Oferty na Priv lub maila.

przepraszam że się wetnę w wątek ale może ma ktoś jedną sztukę tudzież dwie w dobrej cenie do odnowienia takich felg ?

poszedl priv

Up.

Felgi wstępnie już są zarezerwowane, ale nie ukrywam że chciałbym sprzedać cały komplet razem.

Są jacyś chętni na opony?

mnie sie wydaje ze te felgi waza 3.9 kilo nie 4.3{ oryginalnie, moze malowane 5 razy czy w proszku waza wiecej, moje wazyly ponizej 4 kilo} co tylko podnosi ich atrakcyjnosc{moze nie wizualna ale...} widzialem takie felgi na pucharowym cc, tyle ze wytoczone na plasko, bez tego "dziubka" na dekielek fiat i zgrubien przy 6ciu otworach, wypolerowane, wygladaly re we la cyj nie no i byly jeszcze lzejsze!

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2009-11-16 15:16:04 ]

Zważyłem dokładnie na wadze elektronicznej - 4,02kg waży jedna felga - goła pomalowana bez dekielka.

jestem zainteresowany tymi felgam to jaka jest ostateczna cena?

jestem zainteresowany tymi felgam to jaka jest ostateczna cena?

Up - ale cena bez zmian.

Biore

Ale za 350 zł plus koszty przeysłki ?

[ wiadomość edytowana przez: Rarytas dnia 2010-02-22 19:24:31 ]