MotoNews.pl

Tor Wyrazów [jeszcze tego roku]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2009-11-05 13:41:33, Mativo pisze:
Dostałem informacje od właściciela toru, że jeśli zorganizujemy coś w tym roku to wpuści nas za pół ceny, taki zapoznawczy spocik z torem... pisałby się ktoś na to ??

Tak jak Mativo pisał, dowiedzieliśmy się trochę co i jak a wiec na ten rok :
wolne terminy : 14, 15, 21, 28, 29 listopad i cały grudzień
i Koleś chce 600 zł za wjazd (Mativo postara się coś z targować )
a wiec trzeba by przynajmniej 15 osób aby było to opłacalne myślę że można przyjechać i zaprosić kumpli też ( nie musi być to spot klubowy)

Co wy na to ?

[ wiadomość edytowana przez: Diviz dnia 2009-11-12 21:29:50 ]

ja osobiscie jestem chetny i mam kilku kumpli ktorzy tez by moze posmigali niestety nie fordami... moge im zaproponowac taki wypad...

Także jestem chętny i nawet by mi pasowało takie coś ponieważ bym mógł sprawdzić auto przed przebórkami w tym roku i po przeróbkach w kwietniu. Oczywiście mogę także zaprosić kilka znajomych osób którzy chętnie też się pojawią.

nie widzę problemu , ale ci znajomi muszą być pewni )

Mogę przez weekend zacząć działać. Popytam się kto by chciał jechać. Jak da radę to odrazu wezmę od nich powiedzmy po 50zł i zrobię listę kto byłby chętny ode mnie. Powiedzmy że w poniedziałek wieczorem napiszę listę chętnych i ew. poczynię pierwsze przelewy na konto osoby która będzie wynajmować tor.

spoko
Jeszcze proponuje termin ustawić
może 29 - Niedziela ?

Diviz daj mi znać na gg czy się piszecie na to czy nie...

Ustalcie szybko termin itd a kaske wpłacicie na miejscu...

Myślę ze wszystko się okaże po tym weekendzie

Panowie widzę ze nie zbyt wielu chętnych wiec temat raczej do zamknięcia

nie ma chetnych bo nie ma konkretow..:]

a co byś potrzebował wiedzieć ?? bo według mnie jest wszystko napisane

[ wiadomość edytowana przez: Diviz dnia 2009-11-22 17:06:08 ]

aaa widzisz nie doczytałem, że zaproponowałeś 29 listopada, no cóż mi ten termin nie pasuje, ale mam kilku znajomych, z ktorymi jeszcze w tym roku chcemy jechac na wyrazów wiec jak coś to bede miał chętnych albo poprostu dam Ci znać kiedy my pojedziemy, prawdopodobnie bedzie to jakos polowa grudnia, a jesli sie nie uda to początek lutego.

nie wiem czy warto w lutym skoro w kwietniu jest zlot
może wypali to z tym grudniem ale potrzeba 10 osób bynajmniej