[S]FSO 1500 MR"89 PILNE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam do sprzedania mam Fiacika 125p z '89 roku posiada on silnik poloneza i 5 biegową skrzynię biegów. Instalacja gazowa firmy BRC za dużo o niej powiedzieć nie mogę ponieważ głównie jeździłem na PB.Posiada wbity w dowód hak który jest w tej chwili zdemontowany. Dobra baza na replikę rajdówki lub coś w tym rodzaju. Stan lakieru dobry - ponieważ ma kilka obić wgnieceń. Stan blacharski oceniam na bdb podłoga zdrowa progi również. Silnik ma przejechane prawie 104 tys przebieg autentyczny przy przebiegu 90 000 wymienione zostały pasek rozrządu ,świece, przewody, palec ,kopułka , pompa wody, olej w skrzyni biegów i tylnym moście.Most jugol. Wnętrze czarny skaj.

Cena jaka mnie interesuje to 1650 do negocjacji w skład tej ceny wchodzą chromowane kołpaczki w bdb stanie sportowa kierownica monza oraz jakieś tam części raczej drobniejsze poza dwoma kołami i dwiema szybami tylnymi.
Kontakt 787343976 lub gg 1601476

[ wiadomość edytowana przez: luq dnia 2009-11-22 15:28:14 ]

kto jezdzi na PB jesli ma sprawne LPG??

moze ktos kto jest przeciwnikiem LPG

moze ktos przedlada osiagi, nad ekonomie np upala caly czas

Tak zacznę od tego że właśnie jestem przeciwnikiem LPG i ta instalacja miała wylecieć. A samochód nie był upalany katowany ani nic z tych rzeczy jeśli ktoś jest zainteresowany proszę przyjechać, obejrzeć z ceną zawsze można się dogadać sprawa jest dość pilna.

Sorry ale IMO jesli ktos mowi ze jest przeciwnikiem LPG i ma ta instalacje w aucie to cos jest nie tak...
Tez mowilem ze jestem przeciwnikiem, tylko ze wtedy nie mialem LPG i teraz nie widze lepszej opcji dla dupowoza

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2009-11-22 19:41:46 ]

pterock wystarczy z kupil lub dostal auto z gazem, nie rozumiem czemu sie czepiasz ???

To ja coś wyjaśnię
po pierwsze to nie jest dupowóz na co dzień mam diesla i nie widzę innej opcji
Po drugie samochód miał instalację jak go kupiłem i nie stanowiło to dla mnie problemu bo i tak chciałem ją zdemontować priorytetem był stan blacharski bo właśnie kończę remont mojej drugiej zabawki i nie chciałem w to samo się pakować z fiatem.
To tak w woli wyjaśnień i jeśli nie jesteś zainteresowany to w jakim celu to piszesz?

Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny bo naprawdę mi się spieszy.

czepiam sie bo nie rozumiem
rozne rzeczy ludzie opowiadaja i dobrze jest wyjasniac takie sprawy, nie?

To już zrozumiałeś o co chodzi ? instalacja jest sprawna z butlą toroidalna w miejscu zapasu.

też mam i takiego kumpla we wro co kupił samochód z lpg działa ono, nie zdemontował ale nie korzysta z niej...

Cytat:
2009-11-22 21:22:13, CEHU pisze:
też mam i takiego kumpla we wro co kupił samochód z lpg działa ono, nie zdemontował ale nie korzysta z niej...

kto bogatemu zabroni

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

nie jest aż tak bogaty, ale i dużo nie jeździ...
bo co 10 tysi rocznie...

Którym jesteś właścicielem? Pytam tak z ciekawości, był ten fiacior na allegro jakiś czas temu nie? Ale to za Ciebie czy poprzedniego właściciela? Nie chciałbyś samego haka opchnąć?

Haka osobno nie sprzedaje. Ja jestem w sumie 3 ale poprzedni właściciele to byli najpierw ojciec później syn no i ja teraz.

Jestem zainteresowany (a wlasciwie to moj znajomy)
Poprosze o zdjecia w wiekszej rozdzielczosci - komory silnika, progow, podlogi i wnetrza i czego jeszcze sie da.
jaqqaj wp.pl

Sorry że robię OT ale mam parę haków.Jak byś chciał Tybek to daj znać nie masz daleko.