| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-08-30 16:37:16 ... i gusta chyba też.
mogę tylko powiedzieć że kolega waldek (bordowa oma a) sprzedaje swoje cudo na dniach. następca pytacie: mnie się zdaje że audi v8 lub 200 ja też powoli szykuję senatora do sprzedaży, może na jesieni, najpóźniej wiosną - chętni nie bić się dla wszystkich starczy dodam tylko że o LOBie nie zapomnę a za trzy dni świętuję okrągły roczek [ wiadomość edytowana przez: robert_kraków dnia 2003-08-30 16:39:29 ] |
Edmund_Dantes LOB SYMPATYK OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | 2003-08-30 17:50:36 To dziwne bo i ja coraz poważniej myślę o sprzedaży OMESI ( i nie dlatego żeby się psuła czy coś Pozdrawiam Edmund Dantes |
disel Gliwice | 2003-08-30 18:05:46 a ja kurde tez chce zmienic |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-08-30 18:39:09 R0obert nie wiem co napisać bo mnie zatkało!!!!!!!
Ty fan Omy i Senata myślisz o przejściu na COŚ innego!?!?!? SZOK!!!!!!!!!!!! Nie mam ci tego z złe bo to twój wybór ale wierz mi wrócisz do nas !!!!!!!!!!!!!! moja Oma to już druga a z aut czternasta!!!!! I NIC NIE ZASTĄPI OMEGI. (nawet w kosztach jeżeli bieżesz pod uwagę segment E). o pierdzidełkach nie wspominam bo to nie przystoi na tym forum!!!!!!! |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-08-30 21:50:56 Gieroy ja z kolei przytaknę słowom że "jest to auto na tutystyke" w trasie rewelacja. Człowiek nie czuje zupełnie kilometrów przewijających się przez koła. Przesiadłem się z SC. Wcześniej jeszcze miałem Malucha. Wszystkimi robiłem eskapady na Śląsk (600 km). Czas przejazdu prawie ten sam (Omesią nie szaleję w miastach i wioskach - zwalniam do 40-60 Jednak w mieście jest gorzej, zwłaszcza że nasze miejskie drogi są zabójcze dla zawieszenia. To niestety powoduje że człowiek pragnie wrócić czasem do mniejszego auta. Jednak jeszcze nie mam tego wieku kiedy to jak pisze Edmund_Dantes "starzejmy się i z wiekiem spada popyt na luksus i moc , a przychodzi zapotrzebowanie na swięty spokuj i małe koszty " więc póki co zaoszczędzę na czymś innym a ładować w Omesię będę Koniec końców każdym z nas powodują inne rzeczy i każdego należy uszanować i jego wybory, czasem są one koniecznością (koszty Pozdrawiam Vincent |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-31 21:18:46 Mundek, jeśli tobie spada popyt na wygodę z wiekiem, to znaczy, że ja już powinienem jeździć takim wózkiem dla inwalidów DUO2 bo wiek ci u mnie większy. Co innego koszty. Ja powiem tyle, że jeżdżę po wawie i jeśli nie można zaparkować omą to i maluchem się nie zaparkuje, komfort owszem jest ważny, ja natomiast wśród tych szalejących grzbietow tymi autami kompaktowymi czuję się bezpiecznie, chroniony pokaźną masą i bezpiecną konstrukcją. .Gdybym miał wydać ok 50 tys pln na nowe małe auto, wolałbym młodszą omę. Z kolei wchpdzenie w użuwane małe za niewielkie pieniądze to taka sama mina jak z każdym.
Zyczę ci, żeby ci się wyklarowała sytuacja i żebyś mógł długo jeszcze cieszyć się kolejnymi modelami omy, B i C. Pozdr, Janusz |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-09-01 06:03:36 a ja tam nie przesiadę się na nic innego, chyba że 3.0 24V, B,C o marzeniach nie wspominając C36GET, evo500. no lubie to auto. od 2 tygodni stoi na parkingu biedactwo a ja popierdalam jako balast w vectrze jareckiego lub tak jak w ten łikend ... fabią . powiem krótko: chuj ze nowa jak do dupy.
howgh |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2003-09-01 08:55:03 Miałem dużo samochodów(jak doliczyłem to będzie 12),były to różne auta (maluch,polonez,toyota,mazda,vectra) niektóre miały po 6 lat,niektóre starsze..ale tak zadowolony jak obecnie jestem z mojej 12 letniej Bestii ,to jeszcze nie byłem.Poza tym i rodzinka jest pełna podziwu ,a i szwagier chce się ze mną zamienić na 6 letnie Punto Pozdrawiam Mateo_32 |
Edmund_Dantes LOB SYMPATYK OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | 2003-09-01 22:54:58 Przyznaję się bez bicia , że po Waszych spostrzeżeniach i własnej analizie swoich dochodów macie 100 % racji Pozdrawiam Edmund Dantes Nano sekunda - odcinek czasu pomiędzy zapaleniem się zielonego światła , a chwilą w której koleś za tobą nerwowo naciska klakson |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-09-01 23:27:34 no Dantes teraz to gadasz do rzeczy!!!!!!!!!!! nie tam jakieś pierdoły i małe jeżdzidełka!? |