MotoNews.pl
4 [s]FSO 1500 - fiat 125p - stan IDEALNY (242007/53)

[s]FSO 1500 - fiat 125p - stan IDEALNY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
do sprzedania FSO 1500, potocznie zwany fiatem 125p. Samochód w stanie absolutnie idealnym. Ma jedynie 20222km ORYGINALNEGO PRZEBIEGU. Samochód jest rarytasem i ciężko spotkać 125p w takim stanie. Samochód jest z 1985 roku (są faktury zakupu). Od zawsze garażowany (w tej chwili spędza zimę pod kołderką w ogrzewanym garażu). Tak niski przebieg i idealny stan jest spowodowany śmiercią poprzedniego właściciela i nie używaniem auta.

cena: tak, żeby regulamin został spełniony 6kpln - ale to jest regulaminowa, jest propozycja, są pieniążki jestem baaardzo negocjacyjny.

http://picasaweb.google.com/pankracy76/Fiat#

- idealny środek
- idealny lakier
- silnik chodzi jak nowy
- podłoga i podzespołu widoczne od spodu wyglądają jak nowe
- ABSOLUTNY BRAK RDZY
- aktualny przegląd (bezproblemowy) i OC

Auto jest do zobaczenia we Wrocławiu w garażu, w którym teraz stoi, na pewno nie wyciągnę go na bezsensowną jazdę próbną dla klienta, który "tylko patrzy".

kontakt telefoniczny: 608466742
mailowy: p.tabor@wp.pl

[ wiadomość edytowana przez: tabi666 dnia 2010-01-13 16:46:20 ]

[ wiadomość edytowana przez: 130TC dnia 2010-01-14 11:14:05 ]

Cena panie jaka cena??

No niestety Tabi ale zgodnie z zasadami jakie tu panują cena musi być.
Swoją drogą pomarańczowy jest rodzyn jak nic - żal przedawać...

żal... długo się zastanwiałem co z tym fantem zrobić ale:
- chyba na dłużej zostanę w krainie podziemnych pomarańczy (poznaniu)
- garaż we wro muszę zwolnić
- w poznaniu jakieś pojebane ceny za garaże i do tego 10km od domu
- a na podwórku zaraz rozkradną

cenę dałem - ale jak mówię, ktoś zaproponuje rozsądną cenę, myślę, że się dogadamy.

daje 1.500 zł

Znalazłem juz ogłoszenie na allegro, faktycznie kosmiczna , widze że chce ktoś na nim kokosy zarobic (ale to sprzedającego sprawa, nieczepiam sie ). Dla mnie zadrogo.

Cytat:
2010-01-13 18:11:09, MILES125 pisze:
Znalazłem juz ogłoszenie na allegro, faktycznie kosmiczna , widze że chce ktoś na nim kokosy zarobic (ale to sprzedającego sprawa, nieczepiam sie ). Dla mnie zadrogo.

i po co takie tematy mówisz do mnie ?
mam go oddać za darmo o tak o ? A może dopłacić za zabranie złomu z garażu?
Długo szukałem tego fiata i jak mam go oddać za 1kpln wole żeby zgnił u mnie pod blokiem.
Nie wiem czy widziałeś, ale na allegro jest licytacja i zostanie sprzedany na licytacji, chyba że do transakcji dojdzie wcześniej.

Cytat:
2010-01-13 19:26:23, tabi666 pisze:
i po co takie tematy mówisz do mnie ? mam go oddać za darmo o tak o ? A może dopłacić za zabranie złomu z garażu? Długo szukałem tego fiata i jak mam go oddać za 1kpln wole żeby zgnił u mnie pod blokiem. Nie wiem czy widziałeś, ale na allegro jest licytacja i zostanie sprzedany na licytacji, chyba że do transakcji dojdzie wcześniej.

Tak widze że jest, niedawno było 6.500 na allegro, ale widze że zrobiłeś BCM, nie chwal dnia przed zachodem słońca.
Powodzenia w sprzedaży.

ps. popraw "podłoga i podzespołu widoczne od spodu wyglądają jak nowe"

[ wiadomość edytowana przez: MILES125 dnia 2010-01-13 19:37:49 ]

nic nie zmieniałem na aukcji - była cena KT wpisana dokładnie na tej samej zasadzie co cena podana tutaj. Ceny minimalnej też nie było. W ogóle - jak Ty masz problem - czy ja komuś coś wciskam na siłę? Za ile się sprzeda za tyle sprzeda.

Nie mam w kolekcji zadnego kanta z lat 80 tych .

Za ile go sprzedasz realnie ?

Czy tylko alledrogo wchodzi w gre ?

ot: pochodzi moze z gliwic? moj kant ma KDG 1290

Bardzo ten Fiat drogo.... I jeszcze pojeździć nie można

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2010-01-14 00:38:12 ]

kant z gliwic, ale teraz ma blachy DW (nawet nie zakładane, bo nim nie jeździłem). Musiałem zmienić ze wzgledu na to że tamte były na poprzedniego właściciela, który nie żyje ileś tam lat i była sprawa spadkowa etc...

pojeździć jak ktoś będzie poważnie zainteresowany, będzie można, ale wolałbym nie, bo jest suchy i czysty od lata.

@ el - napisałem że cena tylko regulaminowa - to ile proponujesz ?
@borys - dawaj na prv jakąś propozycje.

Hehehh...

Proponuję wszystkim zainteresowanym na zwŸócenie uwagi, że jest to FSO z gównianego rocznika, zachowane w nienagannym stanie, stąd oferowana sprzedawcy cena powinna być uczciwa

Takich Fiatów nie ma wiele z prostej przyczyny - były zrobione z gównolitu

Borys,hapaj orange kanta! Niechaj autko zostanie w szeregach f&f

Cytat:
2010-01-14 02:07:18, el_comendanto pisze:
Hehehh... Proponuję wszystkim zainteresowanym na zwŸócenie uwagi, że jest to FSO z gównianego rocznika, zachowane w nienagannym stanie, stąd oferowana sprzedawcy cena powinna być uczciwa Takich Fiatów nie ma wiele z prostej przyczyny - były zrobione z gównolitu

Dziwna teoria.... Mój jest '85, Pomarańczy równierz... na allegro jest pełono 85. Z moich obserwacji rynku najciężej jest o 68,69 i 82.

Pełno jest, ale śmieci. Połowa lat 80'tych była fatalna pod względem jakości - Pomarańczowe i szare gniły na potęgę.

Cytat:
2010-01-14 11:29:50, el_comendanto pisze:
Pełno jest, ale śmieci. Połowa lat 80'tych była fatalna pod względem jakości - Pomarańczowe i szare gniły na potęgę.

to ciekawe co piszesz...

mój pierwszy kanciak - jeszcze za czasów ogólniaka był pomarańczowy '83 - pionowy lewar - wersja na bogato, chromy w środku i silnior na mocniejszym wałku... skończył wprawdzie kiepsko bo nowy właściciel nie opanował "mocy" ale zdrowiutki był jak ta lala a miał ok 15 lat wtedy

szarak kyla (nie pamiętam co to za rocznik - ale w zakresie '83 - '86) swoją zdrową budą uratował kylowi życie - a buda miała najebane ze 300 tysięcy z czego pewnie z połowa z dwójką pod machą i na twardym zawiasie też nie oszczędana za szczególnie

więc wszystko kwestia zabiegów jakie nad budą były poczynione przez właściciela

Ta, tabiego wygląda jak cukiereczek więc pewnie ktoś o nią dbał, w związku z czym nowy właściciel jeszcze z pewnością długo się nią pocieszy

jeśli zależy ci na kasie to tylko allegro , ja swojego puściłem za 2800 a był w duuużo gorszym stanie

teraz widzę nowy właściciel wystawił , tylko poukrywał mankamenty , dał fotki gdzie w sumie widać tylko dobre strony fiata i już stoi za 6000

rynek teraz jest bardzo dziwny jeśli chodzi o te auta , zdarzają się miesiące ,że igła ma problem z osiągnięciem 3000 a miesiąc później stan średni osiąga 4000