MotoNews.pl

Felgi na stary rozstaw do 126ki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje alternatywy do cytrynek do Fiata 126p.
Może znacie jakieś felgi na ten rozstaw (4x140 z tego co wiem).

Za wszelkie informacje/zdjęcia namiary itp. z góry dziękuje

rozstaw 4x190

tak jest

to moze "alucytrynki"?

tzn?

cos takiego, mysle, ze jaqo nie bedzie mi mial za zle

te sa nieco oklepane ze tak powiem. Ale byly jeszcze 1 dosc popularne aluski w niemczech, takie krzyze ale skosnawe

Na zachodzie i we włoszech to modeli felg na stary rozstaw to jest na pęczki, wystarczy tylko zarabiać tyle co teraz ale w euro i można poszukać na ebayu Alternatywy poza stalówkami i jedynym modelem ze zdjęcia wyżej nie ma, chyba że chce sie rzeźbić, ale to i tak zawsze wychodzi drożej

12 cali to neistety za malo zeby pokazac cos ladnego. w sumie 13 tez

Co ty murzyn z bronxu jestes zeby duza felge miec? 12 cali do malucha w zupelnosci wystarczy.
BTW potrzebuje jednej alucytrynki.

Dzięki Mad_dogg za fotki.
Ja jestem tego samego zdania. Dla mnie szerokie 10" w maluchu wygląda fajnie

Tutaj jeszcze kilka felg, które znalazłem:

[ wiadomość edytowana przez: Milten dnia 2010-01-17 23:24:38 ]

fajnie jakby byly 13" pod stary rozstaw, bylby wiekszy wybor w oponach

to zalozyc przejsciowki z rozmiarówki tylko nie wiadomo jak wtedy z tym waskim dupiatym blotnikiem

Widziałem nawet CD30 w 12' na stary rozstaw, otwory były na ramionach. Sam kiedyś myślałem nad alufelgami od quada, parapet zwykle jest duży, tanie są i wybór rozmiarów jest spory tylko pewnie wytrzymałość nie taka jak do auta.

po co niszczyc flege jak mozna zalozyc flansze na 4x98 i wrzucic cd 30

Cytat:
2010-01-18 22:42:41, Pat_kdb pisze:
po co niszczyc flege jak mozna zalozyc flansze na 4x98 i wrzucic cd 30

A kto tu mówi o niszczeniu felgi. Jakoś nie widze klasyka '75 na dystansie robiacym 4x98 /4x100. Co stary rozstaw to stary rozstaw.

ja tez nie, ale skoro ktos rozwiertał cd30......tochyba lepiej przejsciowki. A klasyk ma caly smak wlasni w cytrynach

Cytat:
2010-01-19 10:05:11, Pat_kdb pisze:
ja tez nie, ale skoro ktos rozwiertał cd30......tochyba lepiej przejsciowki. A klasyk ma caly smak wlasni w cytrynach

a gdzie jest napisane ze rozwiertał??

Cytat:
2010-01-18 08:25:08, MAD_DOGG pisze:
Widziałem nawet CD30 w 12' na stary rozstaw, otwory były na ramionach. Sam kiedyś myślałem nad alufelgami od quada, parapet zwykle jest duży, tanie są i wybór rozmiarów jest spory tylko pewnie wytrzymałość nie taka jak do auta.

Chyba o to chodziło, można odebrać to jakby, ktoś rzeźbił w oryginalnych felach...

no wlasnie. tam jest napisane