| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mauzer64 F&F MEMBER ![]() 21 x fiat Zebrzydowice | 2010-01-26 18:11:46 Zabrała Cię karetka z miejsca zdarzenia, czy zrobiłeś badania na własną rękę po czasie
Jesteś gdzieś ubezpieczony w pracy, indywidualnie? ----------------- Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850 www.jarcar.net |
34 F&F Sympatyk fiat 126 opole | 2010-01-26 19:31:24 Mi po wypadku pomogła firma Codex
http://www.codex.org.pl/ Załatwiają to z OC sprawcy. Na razie wywalczyli mi 3000 zł m in. za usczerbek na zdrowiu i jakieś tam zadość uczynienie i walczą dalej o straty wynagrodzenia na czas niezdolności do pracy, dojazdy do lekarza i zniszconą odzież. Biorą 20 % ale co mi tam jak sam pewnie nic bym nie wywalczył. I biorą dopiero jak coś wywalczą bo jak się nie uda to nic nie wezmą. |
kotniedobry F&F Sympatyk Fiat 126p Warszawa | 2010-01-27 08:34:23 Powiem Ci co ludzie piszą w zgłoszeniach . Jeśli miałes uraz kręgosłupa i czachy to mów że :
- masz migreny , problemy z koncentracją , pamięcią - drętwieją Ci ręce - bóle pleców itp itd - możesz powiedzieć że masz traume, i boisz się wsiadać do samochodu , że masz stany lękowe podczas jazdy - że nie możesz czynnie uczestniczyć w życiu codziennym - jeśli przepadł Ci karnet na siłownie itp , należy Ci się zwrot - jeśli nie wyrobiłes w pracy normy do premi bo byłes na zwolnieniu , możesz się ubiegac o zwrot utraconego wynagrodzenia Dodatkowo należy Ci się zwrot kosztów : - dojazdy do lekarza , rehabilitacje itp zachowaj bilety , paragony za benzynę - zwrot za opatrunki , leki , kołnierze na szyje itp To tak w skrócie
[ wiadomość edytowana przez: kotniedobry dnia 2010-01-27 08:35:13 ] |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2010-01-27 08:56:23 idź do brokera ubezpieczeniowego - nie weźmie od Ciebie ani grosza bo zapłacić mu musi firma ubezpieczeniowa - im więcej dla Ciebie wytarga tym więcej mu zapłacą... polecam np. MENTOR S.A. - w sumie największa sieć w kraju, największe doświadczenie...
o tu masz dane oddziału we wrocławiu [ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-01-27 09:23:04 ] |