[k]Klepane resory do DF,białe klosze lamp przód tył też DF

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie szukam klepanych resorów jak ktoś ma i są mu nie potrzebne chętnie przyjme,to samo się tyczy białych kloszy lamp.
Czekam na informacje.

I jak napewno nikt nie ma?

resory to zawiez swoje do kowala, przynajmniej bedziesz mial tak jak chcesz, co do kloszy to zapomnij, a jesli nawet gdzies znajdziesz to pewnie cie cena przerazi..... ja mam przedni lewy bialy bo prawy mi ukradli :/

Do kowala to dopiero na wiosne pojade,nie będe miał innego wyjścia.A o ile klepać???Mam zamiar założyć 15 kółka i chce żeby to ładnie wyglądało opona może sie nawet troche chować do środka.To ma być dupowóz na codzień.

przegladnij szukajke, byly tematy o obnizaniu DF, tam znajdziesz potrzebne informacje

klapene resory do kupienia

Cytat:
2010-02-09 09:45:39, bimber1 pisze:
co do kloszy to zapomnij, a jesli nawet gdzies znajdziesz to pewnie cie cena przerazi.....

Nom, towar strasznie deficytowy, dlatego u mnie w szafie leży komplet po "srebrnej bestii" I czekają albo na kolejnego fiata, albo na Kaovietz'a z odwiedzinami

Dzięku bimber za info co do tyh resorów.
Nomad szkoda żeby klosze marnowały się w szawce

Cytat:
2010-02-10 13:04:19, Nomad pisze:
Nom, towar strasznie deficytowy, dlatego u mnie w szafie leży komplet po "srebrnej bestii" I czekają albo na kolejnego fiata, albo na Kaovietz'a z odwiedzinami

cekawe ile by po wystawieniu na allegro zgarna za nie, mysle ze pod 200zł spokojnie jeszcze kilka lat i po sprzedaniu bedziesz ustawiony na kilka miesiecy a pamietam ile za nie dalismy

Ale materialiści no

Nadal aktualne jeśli ktoś ma klepane resory chętnie kupie za jakąś rozsądną cene.

mam resory z poloneza cargo 3 piórowe z nowymi wszystkimi elementami za wyjątkiem ślizgów które były w dobrej kondycji

są mocno twarde , dużo twardsze od seryjnych gdyż każde z piór jest w cargo grubsze niż w zwykłym poldku

sklepane na 10 cm

cena 200 zł

być może na wielkanoc bym mógł je przywieźć do olsztyna

i jeszcze muszę zapytać kolegi czy nie jest zainteresowany bo zawsze zgłaszał na nie chęć

3 piórowe od cargo też mam tylko nie klepane,za klepanie ich zapłace 150zł tylko nie mam kiedy jechać do kowala i dlatego szukam tutaj jakiś za rozsądną cene.
rafal125p 200zł to troche sporo i jeszcze wysyłka.Odpada

spoko ale jak piszesz klepanie to 150 zł , resory z 30-50 , tulejki , strzemiona itp pewnie z 40-70

więc te 200 to znów nie jest aż taki rozbój

resory nieaktualne