[s] resory 3 piórowe polonez sklepane z nowymi tulejkami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
3 piórowe resory z poldona obniżone sklepane ale bez przesady z wymienionymi tulejkami ....... miałem montować do fiata ale nie mam już fiata samo sklepanie u kowala kosztowało mnie 120 zł ja chce za resory 100... mogę dowieźć do Poznania lub Szczecina albo odbiór w Gorzowie albo kurier 40zł tel 606966797

Tu gosc szuka

Jesli bys je podrzucil do Szczecina to bym je lyknal.

To ze sa z Poldka to nie rzutuje rozumiem na uzycie ich w 125p ?

Daj znac na priva

PZDR

Zaklepane do czasu podania dokładnych informacji na temat resorów przez pib84

ke ?

Nie widzisz mojego postu ponizej/powyzej ?

Spokojnie kolego już są moje właśnie przelałem pieniądze na konto

panowie spokojnie ja jestem w pracy nie moge tak sobie o na necie smigac rozumiem ze kolega juz wplacil co dzwonil tak?? bo smsa mi ktos pisal ze wieczorem to jak wkoncu??? kto 1 ten lepszy

Ja do Ciebie dzwoniłem i pisałem esa. Więc mi je sprzedajesz
Pozdrawiam

oj adamie adamie

kupiłeś odemnie resory za 80 zł a teraz geszefty z dziećmi robisz

Cytat:
2010-02-10 11:27:50, Pawlik890 pisze:
Spokojnie kolego już są moje właśnie przelałem pieniądze na konto

Nieladnie! Oj nieladnie...

Bylem pierwszy , sprzedajacy mowi kto pierwszy ten lepszy , naucz sie nieco oglady jak chcesz tu dluzej zagoscic. Ja tu akurat nie mam wiele do gadania na tym forum ale jak zaleziesz tak za skore jakiemus dycydentowi tak jak probojesz zalezc mi to bedziesz mial tutaj ciezkie zycie

Niech sprzedajacy zadecyduje kto byl pierwszy i komu sprzedaje , to ze wyslales pieniadze jeszcze nie znaczy ze resory sa Twoje , graj fair.

Jaki wniosek z tej całej sytacji?
Ano trzeba zacząć klepać resory jak jest taki popyt

borysirl w ogłoszeniu numer był podany zadzwoniłem skoro byłeś pierwszy dlaczego tego nie uczyniłeś???
Ok niech sprzedający zadecyduje, pieniędzy jeszcze nie przelałem.
Czekam na informacje.

Żeby nie było chce być fair!!!!

Bo mieszkam za granica mlodziencze a na dodatek jestem teraz jeszcze w innym kraju poza ue i roaming gryzie dupsko

Mniejsza o to zasada jest kto pierwszy ten bierze. Powinnienes sie tego naumiec - chyba ze sprzedajacy zarzadzi inaczej bo to w koncu jego wlasnosc.

sory ze sie nie odezwalem wieczorem ale zrypalo mi sie wozidlo i niestety to był priorytet na wczoraj panowie ja nie wiem .......jeden kolega do mnie zadzwonil a drugi napisał skoro nikt nie wpłacił nie ma problemu ...... pierwszy był na forum borys jeżeli chcesz je kupic zadzwon podam ci numer konta i napisz tu ze bierzesz i gites jezeli nie napisz nie wtedy niech kolega pawlik wplaci i leca do tego co je chce dzwonic po 13.20 bo wczesniej nie moge odebrac

mam nadzieje ze to jest fer pozdro

borysirl bierzesz je?? Nie spinaj się tak i wracaj jak naj szybciej do kraju
Pozdrawiam

Biore - reszta na telefon , pazdravlayu !

Ok i żeby nie było że jestem jakimś chamem.
Pozdrawiam

panowie gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta Bardzo chętnie je wezmę bez jakich kol wiek dowozów 140 zł daje i biorę decyzja do sprzedającego pozdrawiam

Temat można zamknąć bo kolega pib84 już sprzedał resory koledze borysirl.Umiejętność czytania ze zrozumieniem.
Pozdrawiam