Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2010-02-15 16:09:49 mam instalacje firmy Bedini 132 w Tacumie chcę zmienić centralkę ze standardowego przycisku z którego wychodzą 3 przewody najlepiej na coś typu STAG2 z możliwością opcji I 0 II i diodą oznaczającą rezerwę bo na tym przycisku trudno wyczuć na czym się jedzie a nie ma opcji samego gazu a tylko odpalanie na PB jazda do rozgrzania co niekiedy trwa i 5 km lub opcja samej Pb jestem w stanie wymienić całe sterownie na jakieś konkretne bo do instalacji Bedini nie można znaleźć żadnego programu by ja ustawić, czy przy takiej wymianie może pozostać stary reduktor, krokowy i mikser proszę o jakieś przykłady co mam kupić i o schematy podłączeń będę wdzięczny Pozdrawiam
to jest jego sterowanie sondy AC 9100 ![]() Sterowanie reduktora jakieś rosyjskie ?? ![]() A mam taką centralkę Przepraszam za czyjąś fotke ![]() rozebrałem moją centralkę i jednak ma 3 przewody a nie 4 jak Landi ale wygląda tak samo widocznie to stara wersja [ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2010-02-15 16:10:37 ] |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2010-02-15 18:10:06 Oj bzdurzysz maniek, bzdurzysz. Na tym przycisku da się spokojnie odpalać na gazie i inne cuda wyczyniać. Tak samo po tym jak lampka w nim świeci wiadomo dokładnie co się dzieje z instalacją. Jedynie czego brak to rzeczywiście wskaźnika poziomu paliwa. ----------------- czasem tu zaglądam |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2010-02-15 18:33:12
|
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2010-02-15 19:11:41 No to chyba jednak nie wiesz ![]() ----------------- czasem tu zaglądam |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2010-02-15 20:05:13
![]() Właśnie odkryłem ze serownik centralki to nie AC 9100 tylko AC AT700 porostu zamienione obudowy znalazłem opis na necie okablowania tylko moje kolory są inne ![]() a to moje ![]() i sterowanie ![]() ![]() teraz zostało jak podpiąć centralkę staga pod ten sterownik |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2010-02-15 23:07:03 Maniek, miałem AL 700 w aranosie. I jestem pewien że czegoś w takim razie nie robisz, bo ten sterownik z tym samym przyciskiem spokojnie się przełączał na startowanie z gazu. Albo nie trzymasz wciśniętego przycisku przekręcając kluczyk albo masz coś zwalone. ----------------- czasem tu zaglądam |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2010-02-15 23:30:53 jak trzymam wciśnięty cały czas wcale nie odpala ![]() ![]() |