Shemege Mege Buroky

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto mi poczyta??
Niby Polak Wegier dwa bratanki.
Wazne ze klub Omegi mają..

Pozdr

bast

>>>>>>>>>>>http://www.omegaclub.hu/

[ wiadomość edytowana przez: Bast dnia 2003-09-02 09:17:47 ]

I mają "linkek" do Lengyel Opel Omega Portal !!!

PS. Hmm...

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-09-02 09:57:09 ]

Ano link do naszej strony jest... tylko nie dziala...

Historie Opla pewnie tez Urgowi zajebali... tylko kto sie tego doczyta

Może niech Gieroy do nich napisze to poprawią i wtedy będzie działał

Prowo: Twoje p.s. jest.......

Pozdrawiam
Ronert

No to jeszcze jedno PS. - żebyście nie musieli sami szukać
PREDATOR??? - chyba PRIMERATOR!!!

-----------------

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-09-02 14:32:31 ]

A już myślałem że ten europejski suahili nie będzie mnie przesladował. A z drugej strony w galerii mają zdjątka tej bordowej Bestii kombi, której to gostek o ksywie hask, sobie przwłaszczył i Urga Omę też he he

Pozdrawiam

Prowo ale z taką lotką na tyle to bys pomknął 290km/h bez niczego. hehehehe

Szanowny i miłościwie panujący Moderatorze, oraz koledzy Bestiales,
DALIŚMY CIAŁA, jak można było zapomnieć o wyjsciu na zewnątrz w świat coby zaprezentować się innym.
Proponuję, żeby ktoś przygotował materiał tekstowy o nas i naszych bestiach po polsku z fotkami, trzeba go przetłumaczyć na angielski, niemiecki i np francuski ( co do angielskiego mogę się tego podjąć) i umieścić je na naszej stronie. Madziary naprawdę fajnie to zrobili, mnie sie bardzo podobało.
A więc chłopy do roboty, ja ze swojej strony deklaruję pomoc zarowno w kwestii zredagowania tekstu jak i tłumaczenia na angielski, sprawy techniczne są lepsi, sprawa zrobienia tego tak, żeby ładnie wyglądało też dla LOB nie są problemem
A WIĘC DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Janusz

Inicjatywa godna uwagi. Ale wracając do madziarów to powierdza się jedno czego u nich doświadczyłem. Pod względem technicznym (chodzi mi o dostęp do internetu i jego jakość) to oni są za murzynami. Znalezienie cafei internetowej graniczy z cudem to tak jakby znaleść prawdziwka w lesie , w którym leży pół metra śniegu. Znalazłem jedną w Budapeszcie. Stronka niczego sobie ale chodzi makabrycznie wolno.

Tak a propos linków,linek,lineczek to moze coś z zachodu...

http://www.omega-page.de/

und

http://www.algonet.se/~steeng/ ( i ta czerń!!!!!!! ).Niby jest to w linkach zamieszczonych przez Urg-a ale te fotki mozna oglądać do bólu

ps.Janusz gratuluję pomysłu...

Pozdr.

Bast

[ wiadomość edytowana przez: BAST dnia 2003-09-02 22:04:44 ]

no to ja zapodam jedno z ładniejszych zdjęć tzw. "lotus w krzakach"

lotu jak to lotus, ale te krzaki ...

Podoba mnie się.
Zwłaszcza ta akacja w głebi po lewej
A co na wprost to nie widzę, bo jakiś ... siakąś brykę postawił

Pzdr.

-----------------

Dal mnie to jakiś samorodek idę dzisiaj do lasu może tez mi sie trafi

ja bym poszukał równiez przy starych czołgach

Kurza twarz teraz to już zgłupiałem To, który to ten Lotus ten mały czy ten większy w pięknym kolorze khaki z sypialnią na dachu hmm kibelek też chyba dorzucili bo jakąś rurę widzę a może to wydech od grilla Czekam z utęsknieniem na instruktaż czego mam szukać.

Pozdrawiam

achtung, pozor, BHNMAHE! przy starych czołgach najlepiej szukać trupa ( jak ten nieboszczyk w blukoszulce), a tu lotto wystepuje w roli zasłony dymnej ( jak puści bąka z 377koniomechanicznego odb... wydechu chciałem powiedzieć )

macham zawzięcie dalej

tylko te zajady cholercia

no i najważniesze:
nie zapominajmy o myjniach:

i warstatach:

miłego machania

O w dupę sądząc po napisach w tle te pierwsze zdjątko Made in Hungary. Że też ja nie trafiłem do takiej myjni. Jak dla mnie w sam raz. Po TAKIM myciu to dopiero glanc zostaje

Nie sztrelać to my

Dobra,dobra Panowie...Blondi jest ok. I gąbka też...

ALE GDZIE JEST TERAZ KIEROWCA TEJ OMESI ?????????????

I małe co nieco dla sympatyków MV6

>>>>

Swabo Team Gallery

Pozdr

BAST

eee.. nic ciekawego... dokladka zderzaka, grill, takie se felgi, kiepskie obicie na fotelach, komp po niemiecku gada... no i zadnej turbinki pod maska...