Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-02-26 19:38:29 Typowe we wszystkich modelach... silniczek do naprawy.Woda naplywa do silniczka i koroduje plytka sterownika i blacha na kole pozycjonera.Trzeba to wszystko wymyc szczoteczka do zebow wylutowac plytke poprawic luty usunac sniedz i bedzie dzialac.
Jezeli po zauwazeniu pierwszych objawow pojedziesz na naprawe to zawsze sie udaje.Najgorzej jak ktos pojezdzi pare tygodni zanim sie zdecyduje,to czesto niema juz czego naprawiac,tak skoroduje ze mozna to tylko wyrzucic. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2010-02-27 08:54:12 Kiedys rozebrałem ów silniczek ale nie mogłem zdemontować tej zielonej płytki bo miałem wrażenie że ona jest jakoś wgrzana do obudowy i bałem sie aby jej nie pourywać, i połamać, moze spróbowac jeszcze raz ... |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2010-02-27 12:26:05
Trzeba odessac luty z 3 polaczen plytki z pozycjonerem i wtedy mozna ja wyjac.Najczesciej jest zielono pomiedzy pinami wtyczki a obudowa ,ale trzeba zmyc cala plytke i przelutowac co trzeba. Trzeba uwazac aby nie pozrywac przelotek podczas demontazu plytki. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2010-02-27 13:24:13 którys z kolegów na forum mi kiedys podesłał zdjecie i info jak odlutowac oddessac luty , kurcze nie mam juz tego |