MotoNews.pl

[s] Lancia Delta 1 HF Turbo 1.6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temcie, na sprzedaż Lancia Deta 1 HF Turbo 1.6 DOHC, wersja 130 km (z katalizatorem). Auto "znalezione" w garażu po 5 letnim postoju, kręci nie chce odpalić. Po wlaniu paliwa bezpośrednio do cylindrów odpala. Wnętrze ładne niezniszczone (kubełki recaro identyczne jak w integrale) komplet zegarów identyczny jak w integrale. Cana 2000 zł. Zainteresowanym prześle fotki na mejla.

proszę fotki:

carsfromitaly@o2.pl

również zainteresowany:
m.c.kolodziejczyk m a ł p a .gmail .com

Poproszę fotki:

pereira@vp.pl

marcindf@wp.pl

yankee126 (małpa) interia.pl

jzarzeczny@gmail.com
rowniez poprosze foty, fura stoi we wroclawiu? to moge na zywo obejrzec od zaraz

ystevmaister@gmail.com

cybul_001@o2.pl fotki i nr telefonu, ktory rok? gdzie stoi??

Ponieważ zainteresowanych jest wielu, zamieszczam zdjęcia na forum (bo mi się nie chce słać):

Telefon 607-92-00-14, gg 9670124. Auto stoi w garażu we wrocławiu, zgubiony dowód, jest zaświadczenie z UM. Cena bez radia i felg. Mam do niej maske i zderzak i kierownice oraz mocowania spojlera z Integrale, płatne osobno.

wnętrze niezniszczone?

pass

też dziękuję.

ile to ma kuni?

Cytat:
2010-03-03 13:01:10, paid_in_full pisze:
Jak w temcie, na sprzedaż Lancia Deta 1 HF Turbo 1.6 DOHC, wersja 130 km (z katalizatorem).

[ wiadomość edytowana przez: Milten dnia 2010-03-04 16:21:53 ]

k.tomankiewicz@gmail.com

gdzie do odbioru? Wrocław?

czy ta lancia nie byla kiedys czarna na bialych felgach? wlasciciel poprzedni byl tez z okolic wrocka?

Jak masz kierownicę oryginalną od HF to jestem nią zainteresowany. Podeslij na bing17@o2.pl jej fotki i podaj cenę.

Ogłoszenie nieaktualne, auto się sprzedało szybciutko za tą cenę, bez wybrzydzania o potargany fotel kierowcy Zostało mi tylko mocowanie spojlera na klapę. Auto zawsze było białe (bo było w oryginale) a właścicieli przedemną miało dwóch. Jeden z Wrocławia a drugi spod Wrocławia. Bodajże z Leśnicy.