Zlot 27 wrzesien - zajezdnia - kraków.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze poznem krakowska elite i te fajne placyki do kreciolow po ktorech trzeba drazki reakcyjne wymieniac
piszcie jestem wiecej niz chetny bo zloty na zadupiach widze sa skazane na klape

Jestem za
Moze w najblizszy weekend? niech sie deklaruja osoby ktore by sie pojawily!

szukam wlasnie jakiejs taniej skrzyni biegow (kaszlak nie na razie nie chula) - malcem nie dojade ale MPK kursuje cały czas

z organizacją w kraku raczej nie ma problemu..przy dobrych wiatrach możnaby liczyć na jakieś 10 aut od nas. oczywiście cały czas mówię o zlocie połączonym z kręciołkiem - na zajezdni. miejsce wymarzone - szuterek itd jesli chodzi o najbliższy weekend to ja odpadam - wyjeżdżam w piątek i nie wiem kiedy wrócę (na pewno przed słomczynem, tj 20.09)

to jak nie ten weekend to nastepny peeryt moze tez wtedy bedzie

Ustalmy date np 27 wrzesien zeby sobie mogli wszyscy wszystko poukladac

no spoko jak kaszlak bedzie sprawny i wreszcie bedą łożyska w skrzyni i jeszcze troszke palifka to ja pojawie sie na pewno!!!

jak narazie to termin odpowiada, sądze że tak zostanie

a ja wciąz niemam przeglądu aniu ubezpieczenia

27 Hmm mi pasuje jak tylko bedzie flota na palowko i bede w kraku to sie pojawie

Cytat:
2003-09-02 22:21:19, Peeryt pisze:
no spoko jak kaszlak bedzie sprawny i wreszcie bedą łożyska w skrzyni i jeszcze troszke palifka to ja pojawie sie na pewno!!!

zapakowales juz tego nowego engine`a ?

Jak będę miał kasę to się pojawie a jak nie to się nie pojawię . Ale już wiem, że będzie mi ciężko z kasą bo jeszcze dopieszczam mojego bąka.

no to kombinujcie chlopaki ja przyjade chocby dzis wieczor
odpowiada mi kazdy termin chetni sie pokrece
bo organizujac zlot u siebie rownie diobrze moge nap. wpadnijcie do mnie na kawe bo wiem ze tylu bedzie

fakt...podstawa zapowiedzieć zlot z dużym wyprzedzeniem i tąbić o nim na lewo i prawo...może być i krak tylko gdzieśna uboczach bo w centrumie to chyba nie ma miejsc jak sie domyślam

koniiiyu co Ty na to he????????/

Moze sie wyłamie ale mysle ze to co piszecie to gadanina !!!!
jak znam zycie do 22 - baaa 25 wszyscy jada a 27 przy takiej reklamei pojawi sie kraków , pare osób z olkusza i sierwierza.
Może by tak zrobic porzadnie - termin 27 czemu nie ale ......

Reklamowac ten zlot.
Wszystko przygotować ( akurat to sie w krakowie udaje ) i sprosić wszystkich z całej polski .

Ale ( zawsze jest ale ) wszyscy teraz malowali auta , remontowali silniki itp itd.

Nie lepiej by było poczekac np zlot jesienny w październiku - zimniej - ale wiecej osób by sie pojawiło.

DamianS- co do miejsca, to jest to bardzo blisko centrum
termin spoko, jest trochę czasu do namysłu wg mnie...

aco bys czuczu zrobil? darl sie ku..wa zlot x10 na forum jak ktos czuje ze chce to przyjedzie a Ty moze lepiej nie pozbawiaj mnie nadziei

a tak w ogole to gdzie by to bylo?

słowo się rzekło - zlot się odbędzie i tyle... nie martw się Pomarancza na pewno na starej zajezdni autobusowej trochę pojeździmy, potem może lotnisko... jeździć jest gdzie w każdym bądź razie jak pojawią się na sieci koniu i szłeps, to pewnie dadzą znać na głównej stronie... ten kto będzie miał przyjechać to przyjedzie... nie ma co zmuszać ludzi, którzy nie mają na to ochoty /do siewierza nikt nie zmuszał, a zlot był udany wg mnie/.

może jakieś bardziej atrakcyjne lub rekracyjne miejsce niż zajezdnia ?