MotoNews.pl
6 PROTOKÓŁ POMIARU IZOLACJI AKUMULATOROWEGO WÓZKA WIDŁOWEG (244790/25)

PROTOKÓŁ POMIARU IZOLACJI AKUMULATOROWEGO WÓZKA WIDŁOWEG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panie i Panowie jest mi bardzo potrzebny taki protokół lub pomoc w jego napisaniu ZA POMOC JEST NAGRODA %

A napiszesz coś więcej? Na jakie napięcie jest wózek i jakie są wymaganie pomiarów, ewentualnie jaka instytucja zleciła badanie?

Cytat:
2010-03-23 17:28:49, robert_or3 pisze:
A napiszesz coś więcej? Na jakie napięcie jest wózek i jakie są wymaganie pomiarów, ewentualnie jaka instytucja zleciła badanie?

do 48V Starczy a wymagania POMIARU IZOLACJI(rezystancji)

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2010-03-24 00:01:34 ]

Tutaj masz wykonywanie pomiarów odbiorczych i okresowych w instalacjach elektrycznych niskiego napięcia. Myślę że któryś protokół może podpasować Patrz strony 71, 72.

Cytat:
2010-03-24 06:50:55, robert_or3 pisze:
Tutaj masz wykonywanie pomiarów odbiorczych i okresowych w instalacjach elektrycznych niskiego napięcia. Myślę że któryś protokół może podpasować Patrz strony 71, 72.

tak na forum elektrycznym też mi dali ten odnośnik a na elektrodzie dostałem bana

Napisz adres mailowy - wyślę Ci coś takiego.

Jeśli oczywiście to aktualne jeszcze.

[ wiadomość edytowana przez: Michal-500 dnia 2010-04-02 07:26:15 ]

Cytat:
2010-04-02 07:25:26, Michal-500 pisze:
...wyślę Ci coś takiego...

A widzisz, na śmierć zapomniałem, że Ty pracujesz w branży.

PS.
Podobno sam Twój szef wybiera się do mnie, wspomnę mu o premii dla Ciebie

Cytat:
2010-04-02 11:45:17, kisztan pisze:
A widzisz, na śmierć zapomniałem, że Ty pracujesz w branży. PS. Podobno sam Twój szef wybiera się do mnie, wspomnę mu o premii dla Ciebie

to my wszyscy w branży

Pierwszy raz od chyba roku wchodzę na forum, a tu wóżki widłowe.. dobre.... Markon, wyślę Ci to jak tylko będę po świętach w robocie, znaczy we wtorek.