Wiosna 2010 - zmiana opon na letnie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zgodnie ze starą świecką tradycją. Ogłaszamy zmianę opon na letnie w tym sezonie.

BlackBitch i Mond już na letnich.

Mój Mondi tez juz na letnich kolach z alu
Esperak na dniach (moze jutro lub w pon.)
Pzdr
AndiK

od tygodnia na letnich

A mnie coś w krzyżu łupie - pewno się ochłodzi
To ja jeszcze deczko poczekam

Na letnich to ja już od początku lutego śmigam, 2 zimówki przebiłem czy cos w każdym razie luft zszedł, a nie chciało mi się jechać do wulkanizatora to założyłem letnie, na śniegu był hardcore ale już cieplutko się robi
pozdro

Od dziś w sandałkach.
2 godz. w kolejce

Cytat:
2010-03-27 01:14:11, pochlast pisze:
2 godz. w kolejce

Trzeba mieć dużo samozaparcia, żeby 2h czekać w kolejce. Jeszcze w zimie jestem to w stanie zrozumieć, ale na wiosnę???

Nie mam takich problemów, bo nie zmieniałem na zimowe. I muszę powiedzieć, że o dziwo nie miałem żadnych problemów z tym związanych, nawet w najgorsze śniegi.

Cytat:
2010-03-27 12:18:55, Gacolot pisze:
Nie mam takich problemów, bo nie zmieniałem na zimowe. I muszę powiedzieć, że o dziwo nie miałem żadnych problemów z tym związanych, nawet w najgorsze śniegi.

Ja również nie zmieniałam, bo lubię się poślizgać

Cytat:
2010-03-27 15:10:02, mifinka pisze:

Tej zimy miałem takie momenty, że się ślizgałem na porządnych zimówkach w miejscu nawet 15 min (rozjeżdżony śnieg przykrywał lodowisko). Śmiem twierdzić, że to fajne nie było, zwłaszcza, gdy sie człowiek spieszył...

Czekam na kwietniowa wyplate i takze bedzie zmiana opon z tym ze koniecznosc zakupu 4 szt. Co rok zmieniam opony (niezaleznie od aktualnych warunkow) po wyplacie kwietniowej.

Letnie Kleberki od czwartku zagościły na Esperaczku.
Corsa nadal czeka...

Ja mam letniaki ale chce wymienić na Takie

Cytat:
2010-03-27 15:10:02, mifinka pisze:

Ja też nigdy nie zmieniam. Do pracy mam 80 km (w dwie strony) ale jeszcze nie śmigałem na zimowych.

No kapci mieszkając i poruszając się po mieście (W-wa, K-ków, Slónsk) nie ma potrzeby zmieniać. Na wsi to jest problem... ale ja to pier*olę

Moje przejeździły zimę teraz przejeżdżą lato a na zimę to się kupi nowe buty

od jutra sandałki na alu. Zdecydowanie lepiej się prezentuje.

Z braku dostępu do piwnicy i narodzinami małej obsunoł się termin o tydzień.

Cytat:
2010-03-27 18:49:51, adamesce pisze:
Czekam na kwietniowa wyplate i takze bedzie zmiana opon z tym ze koniecznosc zakupu 4 szt. Co rok zmieniam opony (niezaleznie od aktualnych warunkow) po wyplacie kwietniowej.

I tak co roku na nowe zmieniasz?

Myśle że chodziło mu o to że zmienia co roku o tej samej porze z zimowych na letnie, a nie że zawsze na nowe

Ja mam oddzielnie zimowe na osobnych, letnie na osobnych. Dziś na Letnich.