Gdzie szukać części blacharskich - Fiat 128 sport

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!

Mam na imię Maciek i szukam pomocy względem części do FIATA 128 Sport z 1974 r. Interesują mnie głównie części blacharskie takie jak przedni pas, maska, lewy błotnik, lewe drzwi.
Gdzie tego szukać, resztę części typu elektrycznego, mechanicznego mam kolpletne w 100% tak jak generalnie całe auto, przeszukałem już masę stron w necie i nic.

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: mathiayas32 dnia 2010-03-26 19:57:30 ]

HURA kolejne 128 coupe
Malo tego na forum, a przynajmniej cicho o nich
Co do twojego pytania to znalezc cokolwiek nowego do 128 sport coupe z czesci blacharskich to poprostu cod, teraz nawet znalezc cos uzywanego i nadajacego sie do czegokolwiek jest bardzo ale to bardzo trudne.
Najlepiej znajdz 128 3p maska drzwi pas przedni beda pasowac.
Progi ponoc od tipo/tempra mozna kombinowac, a pas przedni to moze na zastavie albo 125 probowac cos ale to juz rzezba.
Moze ktos z forumowiczow ma cos do pchniecia i odsprzeda

Jak bys chcial sie kiedys pozbyc tej 8-semeczki to pisz, chetnie przygarne

P.S
do wszystkich forumowiczow F&F majacych albo wiedzacych cos o takich autkach, pokazywac je w galeri i pisac cos o nich :]
Bart, Trez, Jesion i cala reszta

Mam sporo części do 128ek. Maskę mam ładną. Jak coś wal na priva.

Tu kiedyś między ziemniakami a kapustą leżał oryginalny błotnik: klik.

Ja części nie mam, ale jak sie trafi zainteresowany to sprzedam całe 128 sport. Zdjecia w galerii To takie to czerwone z białym jajkiem na drzwiach.

Witam !!!
dzięki za info... i pewnie niedługo odezwę sie w sprawie części , co do sprrzedania tej ósemki w przyszłosci to niestety , amoze stety ;P nie sprzedaje mam do niego sentyment dostałem go od ojca na 18-mnastkę i mam nadzieję że mój syn też podłapie bakcyla staroci bo mam zamiar mu go przekazać ...

Co do teo modelu to jest unikat, jestem 2 włascicielem, auto kupione we Włoszech w '75 roku jako full-opcia (felgi... i jeszcze coś tam ale nie pamiętam)

Remont zaczynam jak tylko sie zrobi cieplej...

Pozdro.. All

[ wiadomość edytowana przez: mathiayas32 dnia 2010-03-27 12:50:21 ]

Cieplo juz jest
co do sprezentowania 8-semki to ja w ten sam sposob dostalem swoja
A co do wersji to wychodzi ze bart ma podobna

Zrob osobny temat o niej w Galeri

[ wiadomość edytowana przez: aSmoQ dnia 2010-03-27 15:43:08 ]

jak dobrze kojarzę to miejsce co byłem tam i gość miał klamoty do starych aut fiatów, ogólnie jeździ co jakiś czas do włoch po klamoty wiec czasem przywozi cos ciekawego

Cytat:
2010-03-27 07:48:56, Krzemowy pisze:
Tu kiedyś między ziemniakami a kapustą leżał oryginalny błotnik: klik.