MotoNews.pl

Spotkanie klubowe- browarno-organizacyjne :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam propozycję- spotkajmy sięw jakieś knajpie, wieczorkiem, wyjaśnie wszystkie sprawy dotyczące rejestracji klubu, członkostwa w nim i tp itd, a przy okazji napijemy się razem browarka Mnie osobiście najbardziej pasuje piątek wieczorem bo w sobotę nie mogę . CO Wy na to???

w piątek wieczorem miałem jechać na jakąś imprezę, ale browarka nie odpuszczę i sprawy klubu trzeba obgadać, to w której knajpie??
ale najwyzsza pora się spotkać bo i wypic bedzie za co!!!
P.S.
Fostof gdzie jest tak knajpa co wookash pracuje, bo nie pamiętam a całkiem fajna knajpa i ludzie jacyś normalni

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-09-03 22:45:02 ]

no i musi być dużo miejsca bo może nas dużo przyjechać

Cytat:
2003-09-03 22:45:17, Konrad_P pisze:
no i musi być dużo miejsca bo może nas dużo przyjechać

z tego co pamiętam to jest trochę miejsca nie będzie problemu

no to jak sie idzie od lubicz rakowicka tam bedzie po prawej szyld zywca i ze jest tam lombard to tam jest spoko pub wiec tam mozna sie spiknac i pogadac

[quote]
2003-09-03 23:01:12, fostof pisze:
no to jak sie idzie od lubicz rakowicka tam bedzie po prawej szyld zywca i ze jest tam lombard to tam jest spoko pub wiec tam mozna sie spiknac i pogadac

Przynajmniej jest gdzie zaparkować w pobliżu

Cytat:
2003-09-03 23:09:49, Gadzio pisze:
[quote]
2003-09-03 23:01:12, fostof pisze:

Przynajmniej jest gdzie zaparkować w pobliżu

no co ty chcesz na browara autem przyjechac?? nie ladnie gadzio nie ladnie

W ten piatek to ja odpadam, bo bede na Slaskim. Ale spoko, jaki by nie byl termin, to i tak zawsze komus nie bedzie pasowalo. Tylko nie pijcie za duzo zanim wszystkiego nie ustalicie.

mnie odpowiada jak najbardziej

piatek jak najbardziej OK weekend dla mnie odpada takze gdzie i o ktorej ??

to co umawiamy się w tej knajpie na Rakowickiej???

jak najbardziej

ja też powinienem się stawić o której? i kto stawia?

Cytat:
2003-09-04 13:23:45, Konrad_P pisze:
to co umawiamy się w tej knajpie na Rakowickiej???

sprawdzona knajpa, dobra knajpa

możecie podać dokładny adres tej knajpy lub jak się nazywa???

hehe adresu to nikt raczej nie pamieta ale bardzo latwo tam trafic jak fostof juz powiedzial jak sie idzie od lubicz rakowicka bedzie po prawej szyld zywca i ze jest tam lombard wchodzi sie tak jakby do tego lombardu i tam sa schody na dol i to juz tam tylko o ktorej godzinie sie spikniemy ??

o 18:00 co wy na to ????????????

mnie pasuje

dla mnie też ok

to co będzie nas 5 osób??? jak ktoś nie przyjedzie to niech napisze że go nie będzie