| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-09-03 22:50:49 ..... same zmiany was oraz mnie w tym roku czekają was to raczej normalnie: zmiana pory roku, czasu letniego na zimowy, opon letnich na zimowe i co tam sobie jeszcze wymyślicie a mnie: zmiana ? zaraz zaraz najpierw sprzedaż a dopiero później zmiana samochodu - na jaki nie powiem i nie napiszę a następnie ... nie nie raczej wcześniej zmiana stanu w modrę cywilnego aby wszystko było jasne - dnia 20 miesiąca września tegoż roku będę przysięgał ........ # uprasza się o nie składanie kondolencji # |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-09-04 11:09:29 Robercie szczere gratulacje !!!
Uważam że postąpiłeś słusznie Ja opłaciłem za kolejny rok podatek od kłusownictwa i dalej działam w podziemiu |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-09-04 11:29:58 Ciekawe jak to wytlumaczysz swojej Omie. Wiesz dwie babeczki jakos bedziesz to musial pogodzic
A jakis kawalerski wieczorek to sobie zaplanowales??? Coz mozna wiecej powiedziec-witamy w klubie................ |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-09-04 11:38:54 Robo ma chłopaka i to jakiego !!!!!!!!!! |
DrA eS ... | 2003-09-04 12:52:27 Robert - ozen sie z Seniem... beda dwie pieczenie za jednym zamachem Res : jak to dwoch ?? Ja tez mam jeszcze wachte na tym posterunku. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-09-04 17:49:53 Robert, jest taki dowcip:
Zefel, słyszałech, żeś się ożynił? No ja, prowda. To musisz być szczęśliwy? No ja, musza" I tak gratulacje, teraz tylko kombinuj żeby rosło nowe pokolenie omesiarzy Wpraszam się na chrzciny Janusz |
DrA eS ... | 2003-09-04 22:55:28 |