[OT] Pytanko...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiec mam pytanie poniewaz kolega prosiB mnie abym go zapisal do f&f bo on niema netu gosciu ma podobno malca super zrobionego mowi ze jezdzil by na zloty itp... tylko gorzej z netem i moje pytanko czy taka osoba mogla by wsapic do f&f

Mi sie wydaje że to by było bezsensu !!Niech zacznie na zloty jeździć skoro na forum niemoże siedziec .
no a reszta to oczywiście w rękach prezesów

Rozumiem o co chodzi ja sie tylko chce wypytac to samo powiedzialem zeby zaczal jezdzic na spoty...na forum sie udzielac---> ale jak netu niema wiec daje tu topica tylko

z tego co pamietam to warunkami przystąpienia do klubu są: mieć fiata, pojawiac sie w miare mozliwosci na zlotach i udzielac sie na forum, Wszystko w rekach najwyższych moze zrobia wyjątek, problem wg jest taki że jesli kumpla nie bedzie na forum to nie poznamy go za dobrze, chyba że bedzie do ciebie przychodzil co jakis czas

Zapodawaj fotki jego fury, jestem ciekaw jak cholera .

Właśnie dawaj foty to cos pooglądamy

no właśnie foty...

No oto foty

No mnie sie osobiscie widzi bardzo ten Kaszelek - ładnie zrobiony, ciekawy kolorek i nawet ten spojler z tyłu mu pasuje

niesamowicie zadbany, choc zupelnie nie moj styl.
tak btw. sliczne zdjecie ktos zrobil (to z wlaczonymi halogenami i zalozonym dachem).
chetnie zobacze go na zywo!

Mnie tez sie podoba

A ja jestem na NIE , do kaszlaka żadnych spojlerów i tym podobnych. Ale fakt faktem, że malczan bardzo zadbany i odpicowany , no i cabrio .

ładny ten maluszek
nie jest poprostu zwieśniaczony
dobry tuning

hmm
bardyo mi sie podoba Super zrobiony
tzlko jedna wada KOŁPAKI jak bY je zdjol to by byl zzaaajjebbbiiiissssttttyyyyyy!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2003-09-04 22:39:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2003-09-05 00:20:10 ]

fajny malczanek ladny kolorek i nie jest przesadzony tylko z gustem zrobiony

powiem tak inny niż wszystkie

kolorek mi sie bardzo podoba, kolpaki to do smieci bym rzucil, albo przetopil na cos innego. a co do tego spoilerka to jestem na nie, poniewaz nie podobaja mi sie malczary ze wszelkiego rodzaju spoilerami. ale ogolnie auto jest WERY GUT!!