Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Pyksel 126p,SC,131 Supermir ... Bytom | 2010-04-11 19:40:09 Takie wstawianie,sztukowanie , pierdolenie ... ![]() ![]() |
Hell 126p FL 86' Rybnik | 2010-04-11 20:00:39 ![]() musze Cie zasmucic jesli to nazywasz zaimpregnowaniem i to juz tak zostanie... to trwalosc tych elementow mozna liczyc w godzinach |
Nowy666 Głosków | 2010-04-11 22:19:57 Podoba i się pomysł z płaskownikiem ![]() ![]() |
![]() Milten F&F MEMBER Fiat 126p Kraków | 2010-04-11 22:28:33 A miałem Cie ostatnio ostrzegać żebyś tu tego nie pokazywał lepiej ![]() Ciekaw jestem jak wątek się rozwinie ![]() |
![]() fiat_maniac F&F Sympatyk 4x125p+126p Kraków | 2010-04-11 23:44:50 taaa... no plany bardzo ambitne, ale stawiam dychę, że to się źle skończy. remoncik full profi ![]() ![]() |
![]() CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2010-04-12 00:29:58 no może chłopak jeszcze nie wiem z czym się porwał. ale zamiast go wyśmiewać, pomogli byście mu?? naśmiewać się to każdy umie, ale pomóc podpowiedzieć to już nieliczni... |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk トヨタカムリ | 2010-04-12 00:33:56 Gratuluję zapału ![]() Proponowałbym jednak przemyślenie koncepcji wizualnej ![]() |
Piotrek42gv 125p/126p Nałęczów k/Lublina | 2010-04-12 00:43:17 Ciesze sie bardzo z faktu ze 30tego masz 18stke ![]() A co d Malucha siep... Trzeba było kupić zdrowa budę. A tej dac odejść z godnością |
![]() Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2010-04-12 07:43:07 Fajnie chłopaku, że babrasz się w maluchu i masz w tym pasję, ale:
1. zmień budę bo el-a nie warto ratować z uwagi na beznadziejną blachę - za dwa lata będzie znowu do ratowania 2. zmień metodę wykonania tych wstawek, bo to jest żenada co Ty wyprawiasz z tymi blachami... to się rozpierdoli szybciej jak zwykły elegant - gwarantuję 3. jak już zamierzasz ratować ten paść to lepiej oddaj do blacharza - jest szansa, że nie spierdoli sprawy 4. jak już musisz to tjuninkować - to zrób to z głową i ze smakiem a nie z dokładkami zdeźaka ze szmelcwagena... jeszcze światła andżel look, macha bad look, nełony NFS look, 20 tub basowych - i malan będzie WYPIERDEK WIEŚ LOOK PS: Ogólnie mogę dorzucić dychę do puli otwartej przez maniac'a bo z tego lepienia nic nie będzie [ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-04-12 07:55:42 ] |
![]() Tybek F&F MEMBER 126p 1.1SPI+ 2x125p ... Wieluń | 2010-04-12 08:01:54 A miałem pisać wczoraj że niebawem padną słowa "mogłeś szukać zdrowej budy" fakt mogłeś- ale nie każdy kto składa swoje pierwsze auto od razu wszystko na jego temat wie, co jest najlepsze a co nie. Ja swojego boba też łatałem bo to jest mój pierwszy samochód i śmiga- tyle że u mnie było z 5 małych łatek, co nie zmienia faktu że już na niego patrzeć nie mogę bo wyłazi rdza i trzeba go porobić jak książka pisze. Ale chuj tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowy666 Głosków | 2010-04-12 21:31:30 No to pracuj nad autem,a postępy z prac wklejaj tu. |
kropek18 okolice wawy | 2010-04-17 22:30:16 Dziś był zły dzień drzwi jak sie okazało na zawiasie sie sporo przełamały... miałem przykręcone na 2 śruby i śruba z góry pod czas odkręcania wyskoczyła drzwi opadły aż uderzyły rantem w beton a zawias dolny szlak trafił 2h spaceru po lesie i odreagowania powrót do domu i determinacja... zacząłem wszystko szlifować felcować spawać itd itd spasowałem wszystkie elementy drzwi naprawiłem i nawet udało sie poprawić je bo sie nie opuszczają podczas otwierania są wręcz IDEALNIE ustawione łącznie ze szparami a błotnik pas przedni podstawka aku nadkole są już w 100% gotowe do spawania tylko że gdyby nie ten czas nerwów to bym pewnie dziś zdążył... jeszcze pomalowałem dziś nowe mocowania sprężyn... kupiłem po 5 zł za sztukę ocynkowane a uświadomił mnie o tym ojciec jestem miło zaskoczony... na zdjęciach już wygląda jak maluch nareszcie... pierwsza chwila po założeniu elementów i daniu kilku kroków w tył to to że nie mogłem sie napatrzeć i ciągle mnie ciarki przechodziły na plecach ![]() ![]() ![]() oto i foto ![]() Pasowanie nadkola i błotnika oraz poprawki w między czasie ![]() ![]() jak to ja... nie ważne że malowałem... i tak i tak musiałem pomalować jeszcze bardziej i oczyścić jeszcze głębiej ![]() ![]() ![]() mocowanie sprężyn ![]() ![]() A to moja perełeczka już zaczyna wyglądać jak samochód i wszystko wystarczy tylko pościągać i pospawać... naszykowałem to do ostatniego szczegółu czekamy tylko na następną sobotę ![]() ![]() ![]() ![]() |