Kreciolki w Olkuszu co 2 tygodnie !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jezeli bedzie mial ktos ochote na sprawdzenie swoich umiejetnosci na szutrowym placu zapraszam na kreciolki do Olkusza ktore beda organizowane w kazda niedziele o godz. 14:00.

Zainteresowani ktorzy chcieli by przyjechac prosze o deklarowanie sie w tym poscie poniewaz drogi nie bede tlumaczyl tylko umowimy sie np. pod hypernova o ustalonej godzinie jezeli 14:00 wam nie pasuje i wtedy po was przyjade.

jak sie nic nie zmieni to o 14 jkestem

Rekin, a czy nie lepiej urządzać te spoty w jakiś inny dzień lub o innej porze?? bo to troszkę koliduje z zajezdnią. ludzie się porozdzielają, a tak możnaby np robić w jednym tygodniu kręcioła u Was, w drugim u nas. i może udawałoby się większą ilość chętnych wtedy skupić /co by wreszcie system pomiarowy zakupić/

Może Kraków skusi się tym razem na Olkusz. Plac jest naprawde pierwsza klasa. Jeśli ktoś ma wątpliwości to zapraszam do obejrzenia kilku zdjęć, które zrobiliśmy ostatnio z kolegą.
- Kilka fotek -
Niestety tylko 17

[ wiadomość edytowana przez: Marek_C dnia 2003-09-04 15:39:29 ]

he he ten plac wygląda jak ruiny jakiejś świątyni egipskiej

Widynek, w sumie to jest dla nas najlepsza godzina i dzien bo kazdy inny komus nie pasuje bo pracuje albo sie uczy i jak bysmy robili w inny to by nie bylo ludzi do kreciolka.

Jezeli chodzi o zloty na zajezdni to dlaczego maja one kolidowac z naszymi przeciez i tak bysmy nie przyjezdzali do was co tydzien bo to troche daleko i nie kazdy ma kase na paliwo ja tylko poinformowalem wszystkich ze cos takiego jest organizowane w Olkuszu i jezeli jest ktos chetny to zapraszamy.

Oczyiscie jak bedziecie cos organizowac i nas zaprosicie to z mila checia przyjedziemy i zasilimy wasze szeregi a z tego co mi wiadomo nie robicie zlotow co tydzien (ostanio jak sie pytalem czy cos bedzie otrzymalem odp. ze odpoczywacie po szczurowej) i w najblizszym czasie nic nie organizujecie dopiero ma byc cos 27go wiec w miedzy czasie wy mozecie przyjechac do nas.

Cytat:
he he ten plac wygląda jak ruiny jakiejś świątyni egipskiej

hahah no rzeczywiscie ciekawe miejsce. fajna sceneria do jazdy.
Cytat:

w najblizszym czasie nic nie organizujecie dopiero ma byc cos 27go wiec w miedzy czasie wy mozecie przyjechac do nas.

dokladnie tak. zgadzam sie z tym. wogole cos malo ostatnio jezdzimy, a wiecej bawimy sie w mechanikow (przynajmniej ja). moze w koncu uporam sie z malaria i wtedy z przyjemnoscia odwiedzilbym olkusz.

Ja w dalszym ciągu namawiam Kraków na odwiedzenie naszych "ruin" i poraz kolejny pisze, że plac jesy The Best! Warunki do jazdy są super ( zwłaszca jak przyświeci słońce). Musicie spróbować na naszym placu - przekonamy sie kto jest najlepszy!!!

Mogą być troche niewyraźne.

jak nic sie nie pozmienia to ja też będe(z kumplem-2 auta)

To daj znac wczesniej czy bedziesz to ustalimy miejsce spodkania zeby pozniej pojechac na plac

O KTÓREJ W NIEDZIELE 14.09.2003r. SPOTYKACIE SIĘ NA TE KRĘCIOŁKI? JESTEŚMY Z DĄBROWY GÓRNICZEJ I JESTEŚMY ZAINTERESOWANI PRZYJECHAC! TYLKO NIE WIEMY GDZIE I O KTÓREJ? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ. MY Z RANA JEDZIEMY NA ZLOT DO MYSŁOWIC ALE PO POŁUDNIU JESTEŚMY WOLNI.

Zlot jest o godzinie 14:00 tak jak jest napisane w pierwszym poscie.
Jak bedziecie jechac od Katowic to najlepszym miejscem do spodkania bedzie pierwsze skrzyzowanie bez swiatel od strony Olkusza z autostrady do Boleslawia.

Pewnie beda problemy zeby to znalesc wiec jedzcie caly czas autostrada do Olkusza a ja bede stal na tym skrzyzowaniu tylko powiedzcie o ktorej mniej wiecej zebym tam nie stal niewiadomo ile.

Pozdrawiam.

Rekin , w weekendy bywam w Bukownie (gdzie stoi zaparkowany mój 132) , znam odrobinke Olkusz , może napisz na jakiej ulici w Olkuszu jest ten placyk (jeśli to tajemnica to na priva obiecuje nie puszczać dalej ) Jako że nie moge się zadeklarować czy bende i o której , było by prościej , a chętnie bym odreagował troszke stresy ślizgając się bokami .

Niestety plac nie jest w Olkuszu tylko 4 km w strone Boleslawia kolo zbiornikow osadowych i dlatego bedzie problem z nazwa ulicy (bo ta ulica chyba nie ma nazwy) musieli bysmy sie umowic w Bukownie na ostatnim skrzyzowaniu do Olkusza i dopiero jechac na plac bo jak bym zaczal tlumaczyc Ci dorge to bys z tego nic nie zrozumial.

Wiec jak najbardziej zapraszam.

Blady pojedziesz ulicą Poprzeczną tak jak na mapce do końca a potem w lewo i już powinieneś zobaczyć tumany kurzu wzbijane przez nasze bolidy

A jadący od strony Katowic "dwupasmówką" za znakiem "Olkusz 6km Kraków 46km" (to taki prostokątny z zielonym tłem i białymi literami jakby ktoś nie wiedział ) skręcacie na skrzyżowaniu w prawo, następnie w lewo, potem zakręt 90 stopni w prawo i długą prostą do końca.

O której konkretnie godzinie to jak tobie pasuje. A o której chcesz być tam na placu koło tych zbiorników osadowych? my będziemy jechać tą autostradą do krakowa z dąbrowy górniczej. nie ma problemu może być koło tego skrzyżowania bez świateł.

OK to ja bede czekal na tym skrzyzowaniu o 14:00

Jestem z Katowic i tez sie dolacze-zielony malacz o numerach SW........ Bede na tym skrzyzowaniu o 14:00.Jezeli by ktos jechal z K-ce niech da znac.Pozdrawiam

Dzienki za mapke teraz to już trafie na pewno , jesteście tam tylko w niedziele po południ , czy jeździcie się wyszaleć przy każdej nadarzającej się okazji ?
Jeśli uda mi się wyrwac to przyjade (jak odpale 132 emeryta to poszaleje )