[fso]Polonez 2000 History beast :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z początkiem roku udało mi się zakupić Poloneza 2000 ale w tragicznym stanie. Więc zakupiłem również nową bude na bazie której zaczynam budowę Poloneza według swojej idei Ma powstać coś w stylu Poloneza z OBRSO ale z paroma pomysłami i rozwiązaniami technicznymi i nie tylko z innych potworów z tamtych czasów

[ wiadomość edytowana przez: Wechu dnia 2010-05-02 01:26:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2010-05-02 09:19:10 ]

zmniejszyłem i poprawiłem link

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2010-05-02 01:23:42 ]

Kupa roboty z przewagą kupy

Powodzenia!

-----------------
http://plepleple.pl

trzeba ratowac polska motoryzacje. mało tych samochodow zostało.
silnik ja mam do sprzedania.

bardzo dobrze ze masz druga bude bo odremontujesz ja i porzadnie zakonserwuj i bedzie wiecznie jezdzic.......

heh...gitara. tylko ja chce zobaczyc za 3 miechy postępy w tej materii, bo takich topiców ze robie, ze super to juz tutaj było masa, teraz są na ostatnich stronach tego forum...fajnie ze masz zapał, tylko widze ze na razie tylko zapał, ale czekam az pokazesz co z tym robisz...

No roboty masę, aż się bałem na początku, ale zebrałem się i zacząłem się brać do roboty Stwierdziłem że nie ma sensu kupuwać żadnych Peugeotów, Hond tylko jakiś fajny klasyk z polskiej motoryzacji.

Drapanie bitumu ku...wa można czegoś dostać

Okienka zaspawane

Mocowanie koła i miejsce na akumulator i pompy.

Nowy wlew paliwa będzie zamocowany na słupku.

masy bitumiczne najlepiej się skuwa dłutem, jak dodatkowo zmrozisz gaśnicą śniegową to prawie że same odpadają

przy odpowiedio niskiej temperaturze wystarczy młotkiem gumowym uderzyk kilka razy i odchodzi sama od blachy

a gdzie i za ile plnów wyrwałeś taki wlewik paliwka?

Wlew udało mi się dostać na Allegro w dobrej cenie 350zł normalnie kosztują ok. 450zł ale jakościowo jest mega zrobione polecam Ja grzeje opalarą ten bitum a resztki szlifierkom do czystej blachy

To kolego z sąsiedztwa mocno Ci kibicuje, bo bardzo lubie Borewicze Mam nadzieje, że nie odpuścisz i zrobisz wszystko na 100% !

i h... po projekcie.. rzekł bym standardowo...

faktycznie, nie skojarzylem na poczatku Ludzie, troche konsekwencji, dwa tygodnie i sloma sie wypalila

to może za kare wszystkie tematy w kosmos

nosz co za pech - szkoda samochodu

ja bym dał ultimatum.. albo kończy projekt albo wiemy gdzie mieszka
A swoją drogą niech autor wątku poda powody dla których sie nie udało?? Dodam że odpowiedz brak funduszy sie nie liczy każdy forumowicz ma brak funduszy

Urlop się skończył a auto nie gotowe.

buduje albo nie, jak nie to temat wypad

Jakby każdy zapaleniec kończył swój projekt, to nasze, jeżdzące Fiatony, Poldki czy Malce nie były by żadnym elitarnym pojazdem, a tak..... Chłopcy z subaru na zawodach podchodzą i pytają czy mogą usiąść we fiacie Jest miło pojawiać sie kanciskiem:p